papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
goze pahali geliyor ama interneti zaten 250£ yapiyor. Bir de 24ay vadeyi ekleyince bence normal fiyat. İngilterede peşin 500£ fiyat verilmişti galiba.
1455 TL.
Bizdeki operatörler de muhtemelen yağlanmış kazık fiyatından tabelaya asacaklardır.
O yüzden operatör yoluyla almayı düşünmüyorum.
Ben yarısını peşin, yarısını da karta taksit yaptırıp almayı istiyorum.
Hatta C6-01'i aldığım yere okutup taksit yaptıracağım tutarı azaltmak düşüncesindeyim.
Gözüm kulağım Nokia'da her günNet bir tarih ve fiyat bekliyorum...
Bizdeki operatörler de muhtemelen yağlanmış kazık fiyatından tabelaya asacaklardır.
O yüzden operatör yoluyla almayı düşünmüyorum.
Ben yarısını peşin, yarısını da karta taksit yaptırıp almayı istiyorum.
Hatta C6-01'i aldığım yere okutup taksit yaptıracağım tutarı azaltmak düşüncesindeyim.
Gözüm kulağım Nokia'da her günNet bir tarih ve fiyat bekliyorum...
Yalnız o dediğin şeye oturmak isteyen binlerce gönüllü var ülkemizde.yoksa bu kadar abartmazlardı fiyatları
türkiyede fiyatlar neden belli olmuyor arkadaşlar neden hep sona kalan biziz anlamıyorum
- - - Eklendi - - -
avrupada amerikada adamlar bir ay öncesinden fiyatları belirledi biz hala bekliyoruz
ve yazılım konusunda
nokia Türkiye'nin pazarlama konusunda ciddi eksiklikleri var. Bu sadece bu konuyla sınırlı degil. Reklam,halkla ilişkiler,bilgi kirliligini önleme konusunda dünyadan bihaberler.
ve yazılım konusunda
da c6-01 belle refresh ne zaman gelecek diye soruyorum şu anda öyle bi yazılım yok diyorlar bir hafta sonra yazılım çıokıyor gelde kafayı yeme maxicep teki arkadaşlar onlardan daha çok şey biliyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?