Lumia920 1499TL

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Benim için çok güzel bir haber ama sizce bu arada yazın son aylarına doğru 925 in gelişiyle fiyatlar yine düşer mi bu arada bilgi için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Azcık gözü açık olan anlar Android li telefonlar kendini öldürüyor S4 daha çıkalı 1 ay oldu olmadı 2000 TL den 1600 lere geriledi

Haklısın ya babamın s4ü var ve hiç stabgil değil 4 çekirdekli işlemcisi varmışta 2 gb rami varmışta.... geç bunları geç hala android sıkıntılı bir sistem ne yazık ki isterseniz babamın telefonunun görüntülerini vidyolayıp paylaşabilirim

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ben şubatta 1400 liraya almıştım Lumia 920 yi . Hala anlamıyorum nası aldığımı ama aldım . Genpa telefonu üstelik garantili marantili . Sorunsuz falan . Kadıköyden almıştım . Elimde kaçak kapanmış bi Sony Xperia S vardı onu 500 e saydılar . Onun üstüne 900 TL verdim sadece . Faturayada 1400 olarak yazmışlardı .

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ben şubatta 1400 liraya almıştım Lumia 920 yi . Hala anlamıyorum nası aldığımı ama aldım . Genpa telefonu üstelik garantili marantili . Sorunsuz falan . Kadıköyden almıştım . Elimde kaçak kapanmış bi Sony Xperia S vardı onu 500 e saydılar . Onun üstüne 900 TL verdim sadece . Faturayada 1400 olarak yazmışlardı .

Şans desek yeridir doğrusu .s İnternetten sipariş verebilirim belki daha uygun fiyata ama bakalım bilgisi olan çıkacak mı bu konuda

hllsvrn

hllsvrn

Üye
925 gelmeden fazla fiyat düşüşü beklemeyin. 925 geldikten sonra 1200-1300 arası makûldur.
Geçen Ankara Necati Bey Balıkçıoğlu telefoncularda L920 gördüm ikinci el 600 TL dedi ve benim kafamı karıştırdı, Sıfırı 1499 TL olan bir cihazın 2. Eline niye okadar fiyat biçiyor?

SonyXperia

SonyXperia

Üye
925 gelmeden fazla fiyat düşüşü beklemeyin. 925 geldikten sonra 1200-1300 arası makûldur.
Geçen Ankara Necati Bey Balıkçıoğlu telefoncularda L920 gördüm ikinci el 600 TL dedi ve benim kafamı karıştırdı, Sıfırı 1499 TL olan bir cihazın 2. Eline niye okadar fiyat biçiyor?

Windows Phone ne yazık ki ülkemizde pek tercih edilmiyor ön yargılar sağolsun. O yüzden o civarda bulmak mükkemmel birşey

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

1-cihaz yurtdışı geçici kayıtlı
2-cihaz yurtdışı kayıtlı simlock
3-cihaz sorunlu
4-cihaz tamir gormuş
5-cihaz çalıntı

görmeden incelemeden bir suru şey söylenebilir. Ama o fiyata satıyorsa şuphelenmelisin.

kursat99

kursat99

Üye
Biz 600 liraya 520 alırken 920 varsa kaçmaz valla... :)

alperen kutuk

Üye

3-cihaz sorunlu
4-cihaz tamir gormuş
5-cihaz çalıntı

görmeden incelemeden bir suru şey söylenebilir. Ama o fiyata satıyorsa şuphelenmelisin.

Arkadaşa katılıyorum

PureFood

PureFood

Üye

3-cihaz sorunlu
4-cihaz tamir gormuş
5-cihaz çalıntı

Abi acil servis gibisin valla :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Benim fatura 1960 Tl ama 2.el temiz 1050 Tl aldım :ehe:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Ben 4 ay önce 1250 liraya aldım.
Gidip teknosa bimeks gibi yerlerden alırsanız tabi fiyat öyle olur.
Garantisi kvk/genpa değil ama ithalatçı firma. Hatta ablamda da var o verdi servise 5 günde çıktı. Kvkdan bence daha iyi.

Kvk olmasa sorun olmaz diyenler gideceğiniz adres: İstanbul / Sirkeci

Üst Alt