Lumia920 1499TL

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia920 1499TL
Nokia bugün yayınladığı basın bulteniyle Windows phone8 amiral gemisi Lumia920'nin tavsiye edilen satış fiyatını 1499TL olarak açıkladı.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, -Akıncı ve nanotex

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kaç ay oldu S4 den önce çıktı hatırladığım kadarıyla 1650 TL satış fiyatı vardı
S4 2000 TL den satışa çıktı şurda kaç ay geçti dün gördüm tv de reklam alt yazı 1600 TL olmuş yanlış hatırlamıyorsam hatta bugün sizlerele paylaşıcaktım ama bu konu açılnca cuk diye oturdu konu başka yere yazmamış oldum çok değer kaybı olmuş ama Nokia o kadar değer kaybetmiyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Fazla bence.Şoyle fazla Sony xperia z 1550 lere inmiş.Samsung s3 zaten allahına emanet ama bu ikiside l920yle kıyaslanan telefonlar ve şahsen ben arkadaşlara lumia ve Sony öneriyorum.Sonyde çok iyi telefon gerçekten sağlam ve 1550 Tl alınabilirliği çok çok yüksek telefon

kaltintop

kaltintop

Üye
fiyat olarak fazla evet almak için fiyatının düşmesini bekleyen arkadaşlar baya sıkıntı çekiyor. ama birde işin öteki boyutu var ki insanın elindeki cihaz değer kaybetmiyor. zaten rakip gösterilen diğer cihazlardan çok daha uygun bir fiyata çıkmış ve bu istikrarı sürdürüyor. bence nokia gayet güzel bi satış politikası uyguluyor.

nanotex

nanotex

Üye
fiyat olarak fazla evet almak için fiyatının düşmesini bekleyen arkadaşlar baya sıkıntı çekiyor. ama birde işin öteki boyutu var ki insanın elindeki cihaz değer kaybetmiyor. zaten rakip gösterilen diğer cihazlardan çok daha uygun bir fiyata çıkmış ve bu istikrarı sürdürüyor. bence nokia gayet güzel bi satış politikası uyguluyor.
Bence çok yanlış bir strateji. Telefonun değeri düşmüyor demişsin ama satmaya kalkan arkadaş telefonu 900den yukarı satamıyor. Neredeyse yarı fiyatı. ve telefon eski de değil. Millet androidlere yönelir S4 alır L920 yerine. 100 lira fark var arada.

kaltintop

kaltintop

Üye

Bence çok yanlış bir strateji. Telefonun değeri düşmüyor demişsin ama satmaya kalkan arkadaş telefonu 900den yukarı satamıyor. Neredeyse yarı fiyatı. ve telefon eski de değil. Millet androidlere yönelir S4 alır L920 yerine. 100 lira fark var arada.

şöyleki telefonu köşebaşı telefoncusuna satmaya kalkmak bu devirde yapılabilecek en büyük hata zaten. yok pahasına alıp neredeyse 2 katına tekrar satmaya çalışan insanlar bunlar. fakat internet üzerinden sattığınızda eğer hiçbir sıkıntısı yoksa zaten telefonun fiyatı 1600 ise 1300 civarı da satabilirsiniz. meraklısı malum forumda da bolca mevcut. almak isteyen fakat 100 tl daha az ödemek isteyen biride telefonu alabilir. veya 1250 tlye lumia 820 alacakken 50 tl daha koyup 2. el bi 920 almak daha mantıklı gelebilir insanlara. kastettiğim değeri düşürmeme mevzusu budur.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Benim fatura 1960 :hmmm

merkel02

Kapalı Hesap
düşe düşe 150 lira mı düşmüş...? :megafon: kahrolası.. aahhhhh... :off: ne var 1200 lira yapsan..? hem yeni modellerin geliyo hem fiyat indirimi yapmıyon doğru dürüst.. alacak olanlarında heveslerini kursağında bırakıyon Nokıa.. duy beni duuuyyyyy... :ağlarım:

MrExpert

MrExpert

Üye
1200-1300tlye çekilseydi fiyat daha çok ilgi görürdü...

nanotex

nanotex

Üye
şöyleki telefonu köşebaşı telefoncusuna satmaya kalkmak bu devirde yapılabilecek en büyük hata zaten. yok pahasına alıp neredeyse 2 katına tekrar satmaya çalışan insanlar bunlar. fakat internet üzerinden sattığınızda eğer hiçbir sıkıntısı yoksa zaten telefonun fiyatı 1600 ise 1300 civarı da satabilirsiniz. meraklısı malum forumda da bolca mevcut. almak isteyen fakat 100 tl daha az ödemek isteyen biride telefonu alabilir. veya 1250 tlye lumia 820 alacakken 50 tl daha koyup 2. el bi 920 almak daha mantıklı gelebilir insanlara. kastettiğim değeri düşürmeme mevzusu budur.
1300 liraya satman imkansız. sahibinden.com a bir gözat bence. Çok düşürmüşler fiyatları

PureFood

PureFood

Üye
Fiyatın neden düştüğü apaçık ortada; 925 geliyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben 820mi 999TLye alarak bu polemiklerden uzağım şükür :P

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bende şimdiki aklım olsa 720 alırım neden diye sorarsanız pek oyun meraklısı değilim ve 2000 mAh bataryası var fena değil yani batarya ömrü 920 ye göre uzun gidiyo incelemelerde gördüğüme göre :)

drangela61

drangela61

Üye
ben de L920yi ocak ayında 1450ye almıştım şu an 1500e düştüğü düşünülürse çok iyi fiyata almışım demek ki :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Iphone 4s fiyaltarı bizim telefon fiyatı kadar ama ama gidipte o telefonu alan çok malesef bunlar hep bilinçsiz tüketim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende şimdiki aklım olsa 720 alırım neden diye sorarsanız pek oyun meraklısı değilim ve 2000 mAh bataryası var fena değil yani batarya ömrü 920 ye göre uzun gidiyo incelemelerde gördüğüme göre :)

yakında lumia720'nin detaylı incelemesini yayınlıyacam ama şu anda söyleyeceğim tek şey şarj konusunda piyasadaki en iddialı cihaz olduğudur.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye

yakında lumia720'nin detaylı incelemesini yayınlıyacam ama şu anda söyleyeceğim tek şey şarj konusunda piyasadaki en iddialı cihaz olduğudur.

Bende öyle düşünüyorum. Bir de şu şarj sorununa çözüm bulsalar keşke. Batarya konusunda hiç ilerleme kaydetmiyorlar batarya ömürleri 1 gün gidiyor ama hiç bir üretici demiyor mu şu batarya sorununa bir el atsak diye?

NUD

NUD

Üye
Azcık gözü açık olan anlar Android li telefonlar kendini öldürüyor S4 daha çıkalı 1 ay oldu olmadı 2000 TL den 1600 lere geriledi

Üst Alt