lumia900'de indirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye

Bu konsept cidden çok iyiymiş.N9-Lumia 800/900 tasarımından bile hoş bana göre.Bence ön yüz zaten güzel olacaktır asıl olay arkadaki kamera çıkıntısını iyi değerlendirebilmek.Mesela kamera çıkıntısı N8'e güzel bir görüntü sağlamışken Nokia 808'i biraz bozmuş bence.Bekleyip görmek lazım Nokia iyi bir şeyler yapacak bana göre yapamasa bile Wp8'li HTC'ler ne güne duruyor ya da Tizen'li Samsung'lar :eller:
Su WP8'li Cıksın.Görücem Baba'nın Tahtı Nasıl Geri Aldıgını :eller:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Su WP8'li Cıksın.Görücem Baba'nın Tahtı Nasıl Geri Aldıgını :eller:

Birde benim için Wp8 mükemmel sistem.Hem bütün isteklerimi karşılıyorum hemde W8'li PC, XBOX 360 Wp8'li telefon ile tam Microsoft seti yapmış olacağım :ehe Birde Windows RT'li tablet aldımıydı :eller:

MrTech

MrTech

Üye

Birde benim için Wp8 mükemmel sistem.Hem bütün isteklerimi karşılıyorum hemde W8'li PC, XBOX 360 Wp8'li telefon ile tam Microsoft seti yapmış olacağım :ehe Birde Windows RT'li tablet aldımıydı :eller:
Sen Bu Koleksiyonla Cok Kız Yakarsın :ehe :eller:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
resimdeki zaten lumia900 arkadaşlar wp7.8 ile ayni resimdeki goruntuye ulaşicak.

MrTech

MrTech

Üye

Hocam Lumia 900'ün ekranı o kadar kavislimi ki ? Hatları daha değişik gibi geldi bana

- - - Eklendi - - -

Ne demezsin.Artık eve çağırıp gel Microsoft koleksiyonumu gösterim derim :ehe
Ben Derim ki Gel Hele Bize Canavarlarımı Gör :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Simdi WP8'li Bu Degilmi Yani :ağlarım:

bu lumia900 ama gormeye aliştiginiz lumia900de ana ekranin saginda 8-10mmlik bir boşluk var o live tilelar ekrani tamamen kaplamiyor o yuzden wp8 arayuzu ekrani tamamen kapladigi icin ekran hem buyuk gozukuyor hem de goz aldatiyor

MrTech

MrTech

Üye

bu lumia900 ama gormeye aliştiginiz lumia900de ana ekranin saginda 8-10mmlik bir boşluk var o live tilelar ekrani tamamen kaplamiyor o yuzden wp8 arayuzu ekrani tamamen kapladigi icin ekran hem buyuk gozukuyor hem de goz aldatiyor
:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
pardon ya resme dikkatli baktim da lumia900 degilmiş. Ama bir konsept ve gercekligi tartişilir.

MrTech

MrTech

Üye
serinaga

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı bakalum ...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
:ehe abi olabilir böyle şeyler :ehe Dediğim gibi ön yüz tasarımı zaten güzel olacak önemli olan arka yüzü nasıl tasarlayacakları.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
tasarimdan konusunda nokiadan şupheniz olmasin 41mplik dev sensoru 8mm odak uzakligina ragmen 808e o kadar başarili entegre etmişler. Wp8 lumialarda da cok başarili tasarimlar olucaktir.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
tasarimdan konusunda nokiadan şupheniz olmasin 41mplik dev sensoru 8mm odak uzakligina ragmen 808e o kadar başarili entegre etmişler. Wp8 lumialarda da cok başarili tasarimlar olucaktir.

İnşallah keşke bizi ümitlendirmeseydi de daha da büyük bir şok yaşasaydık :ehe

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Almanya sitesindede 15 € düşmüş O.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...