lumia900 ingiltere lansmanı ertelendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia900 ingiltere lansmanı ertelendi
nokia lumia900 ün abd de satışa sunulmasından sonra ikinci lansmanın ingilterede yapılacagı açıklanmıştı. Fakat son aldıgım habere göre ingilizler bu yakışıklıyı biraz daha beklemek zorunda kalıcak. Çünkü bildiginiz gibi lumia900 satışları şu anda abd de çok iyi seyrediyor ve stokların tükendigi bildirilmişti. İşte nokia bu talebe yetişebilmek için ingiltere lansmanını 14 mayısa erteledigini açıkladı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vay canına desene peynir ekmek gibi gidiyor abi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vay canına desene peynir ekmek gibi gidiyor abi.

sn birkaç gündür olaylara uzak kaldın gökçen o yüzden haberin yok heralde lumia900white abd de çıktıgı gün tükendi bütün internet siteleri forumlar yıkılıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen abi dediğin gibi biraz uzak kaldım, durumumu biliyorsun zaten.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu bize de biraz daha geç gelebileceğinin habercisi bir bakıma.. Gökçen abi hayırdır yoksun kaç zamandır?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet hünkarım nerelerdesin?

size intihar eylemimin olduğunu söylemiş miydim? O yüzden fazla üstüme gelmeyin.:ehe:
aslında böyle bir konu mu açsam ne dersiniz.:D
Şaka bir tarafa iyiyim Hünkarım/Can'ım teşekkür ederim ilginize. Şu işyerinde ki son kalan işleri tamamlamaya çalışıyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aman abi ağzından yel alsın yahu deme öyle.

Del Rey

Del Rey

Üye
İyi olmuş, hep Apple'ın mı stokları tükenecekti yoksa?

Türe

Türe

Üye

sn birkaç gündür olaylara uzak kaldın gökçen o yüzden haberin yok heralde lumia900white abd de çıktıgı gün tükendi bütün internet siteleri forumlar yıkılıyor

Abi ben bir xda daki nabzı yoklayayım helip haber vereyim size

---------- Eklendi @ 19:29:14 ---------- Yazıldı @ 19:20:07 ----------

Abi bu dedikleri süper ! ;

Uh yeah,

I'm not in a 4G LTE area, but my "4G" HSPA+ speeds are depressing too, but not quite that bad.

I'm at 3mb down and 1mb up, which is still a joke for a 21.1mbps HSPA+ device.

Yanlış anlamadıysam adam 4g olmadığı halde 3mb indirme 1 mb yükleme hızına ulaşmış :oha: sondaki cümlede ne dediğini pek anlamadım bir cihaz için 21.1 mbps şaka gibi diyor sanırım.
______________________________________________________________________________________________
Bu adamlar LTE ile ölçmüş hızı ;

20.56 mb down 8mb up LTE dallas

22.28 Mbps down; 3.28 Mbps up - New York, NY- 258 ms (Dist-2.30 mi)

gerçekten olağanüstü.
_____________________________________________________________________________________________
I've had a few phones, and this one blows the others away for call clarity and reception. I work in downtown Minneapolis in a building that is notorious for bad signal strength - all phones, all carriers. Period.

Until now, anyway

I'm the only one who can place / receive calls in certain parts of the building, and it works AMAZINGLY well! Even in the elevators!

Sorry, just had to tell someone, and I couldn't find just the right thread. Oh, and VVM is pretty awesome, too

Bu adam önceki hayatında hangi telefonu kullandıysa baya bi rahatlamış :ehe
_____________________________________________________________________________________________
Ha bu arada apollonun bütün cihazlara geleceği ile ilgili bir haber buldum ;

Şu an itibariyle herşeyiyle etkilemiş görünüyor insanları ve market gelişirse bu etkilenme artacaktır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Süleyman sarmaşık seni de zehirliyor :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
süleyman sana şu aplle ın kurucu ortagı var hani şişko olan steve wozniak onun bir lafını söylemek istiyorum adam demiş ki turkcell in 3g hızı at&t nin 4g sinden hızlı ama esse ama yalan

Türe

Türe

Üye
Yok dostum zehir değil ben araştırıyorum hepsi bu :) Ben illa Nokia kullanmam ya da illa Apple kullanıyırım demiyorum . Benim için en iyisi neyse o benim için en iyi cihazdır ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, klongs ve Esendağlı
Del Rey

Del Rey

Üye

Abi ben bir xda daki nabzı yoklayayım helip haber vereyim size

---------- Eklendi @ 19:29:14 ---------- Yazıldı @ 19:20:07 ----------

Abi bu dedikleri süper ! ;

Uh yeah,

I'm not in a 4G LTE area, but my "4G" HSPA+ speeds are depressing too, but not quite that bad.

Yanlış anlamadıysam adam 4g olmadığı halde 3mb indirme 1 mb yükleme hızına ulaşmış :oha: sondaki cümlede ne dediğini pek anlamadım bir cihaz için 21.1 mbps şaka gibi diyor sanırım.
______________________________________________________________________________________________
Bu adamlar LTE ile ölçmüş hızı ;

20.56 mb down 8mb up LTE dallas

22.28 Mbps down; 3.28 Mbps up - New York, NY- 258 ms (Dist-2.30 mi)

gerçekten olağanüstü.
I've had a few phones, and this one blows the others away for call clarity and reception. I work in downtown Minneapolis in a building that is notorious for bad signal strength - all phones, all carriers. Period.

Until now, anyway

I'm the only one who can place / receive calls in certain parts of the building, and it works AMAZINGLY well! Even in the elevators!

Sorry, just had to tell someone, and I couldn't find just the right thread. Oh, and VVM is pretty awesome, too

Bu adam önceki hayatında hangi telefonu kullandıysa baya bi rahatlamış :ehe
Ha bu arada apollonun bütün cihazlara geleceği ile ilgili bir haber buldum ;

Şu an itibariyle herşeyiyle etkilemiş görünüyor insanları ve market gelişirse bu etkilenme artacaktır.

Ben hemen çevireyim Türkçe'ye:

4G LTE alanında değilim fakat "4G" HSPA+ hızım da iç karartıcı, ancak çok da kötü olduğu söylenemez.

21.2mbps HSPA+ cihazlar için şaka gibi, 3 MB indirme ve 1 mb yükleme hızına sahibim.

Until now, anyway

Birçok telefonum oldu, ancak bu diğerlerinden arama netliği konusunda ayrılıyor. Her türlü telefon, her türlü operatör için geçerli olan kötü sinyal kuvveti ile adı çıkmış olan Minneapolis'in şehir merkezindeki bir binada çalışıyorum. Şimdiye dek.

Binanın belli kısımlarında başkalarını arayıp başkalarından arama kabul edebilen tek kişiyim ve bu harika birşey! Asansörde bile!

Üzgünüm, birini aramam gerek ve az daha doğru konuyu bulamıyordum. A bir de, Windows Phone oldukça muhteşem.

Türe

Türe

Üye
baya kötü çevirmişim mübarek :ehe

klongs

klongs

Üye

burda 3 mb download 1 mb upload hızındayım bu 21.1 mbps HSPA+ aracı için bir şaka

windowstelefon

windowstelefon

Üye
Avrupa satışı 14 Mayıs'ta başlıyor. Phones 4u telefonu Avrupa'ya ilk getiren olacak.

Del Rey

Del Rey

Üye

burda 3 mb download 1 mb upload hızındayım bu 21.1 mbps HSPA+ aracı için bir şaka

Tamam da sen direkt olarak çevirmişsin. Türkçe'ye göre biraz düzenlemek gerek. Yani demek istediği 21.1 mbps HSPA+ bir cihaz için bu hız şaka gibi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt