Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lumia900 amazon.co.uk de
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
lumia900 amazon.co.uk de
evet arkadaşlar başlıkgan da anlaşılacagı üzere lumia900 amazon uk de satışa sunuldu teslim tarihi 14mayıs fiyat 479.99£ simfree
abi böyle fiyatlar görmek insanı umutlandırıyor ya Bizde 1200 tl olsa yada 1300 tadından yenmez yemin ederim.. Şimdi bunu alsak simkart için herhangi bi işleme gerek var mı kestirmek dışında?
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
hayır tak kullan ama simkartını degiştirmeni öneririm 128kb microsim iste operatöründen
anılbaran
Üye
479.99£ kaç tl yapıyor ? Amazondan balıkesire getirırler mi
anlıyorum usb on the go ne demek biliyorum sonuçta bende n8 kullanıyorum öyle bir program var usb yi görebiliyor program telde görünmüyor ama program aracılıgıyla aynen usb on the go gibi veri transferi yapılıyor pc derken normalde cihazı pc ye bagladıgında yıgın hafıza olarak pc telefonu görmez zune kullanman lazım ama benim dedigim proyu kurarsan zune a gerwk kalmıyor onu demek istedim akşama bakıcam pm atarım sana bu konuda