ardacumhur Üye 7 Kasım 2012'de yapılan bir haberde Ali Kemal abimiz NL720'yi müjdelemiş. Haber kaynaklarının güvenli olduğunun ispatı
7 Kasım 2012'de yapılan bir haberde Ali Kemal abimiz NL720'yi müjdelemiş. Haber kaynaklarının güvenli olduğunun ispatı
_JacKoLovsKi_ Üye hoş duruyor böyle güzel tasarımları üst modellere de bekliyoruz ama nokia nın bu kadar çeşitli model çıkarması iyi mi kötü mü bilemedim.
hoş duruyor böyle güzel tasarımları üst modellere de bekliyoruz ama nokia nın bu kadar çeşitli model çıkarması iyi mi kötü mü bilemedim.
sebahattinART Üye Samsungun stratejisi bu. Bir galaxy serisi çıkardı herkesin elinde var. Nokıada bunu yapıyor işte, lumia serileri ile her gönülü fethedecek Nokia diyon sen
Samsungun stratejisi bu. Bir galaxy serisi çıkardı herkesin elinde var. Nokıada bunu yapıyor işte, lumia serileri ile her gönülü fethedecek Nokia diyon sen
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi ardacumhur' Alıntı: 7 Kasım 2012'de yapılan bir haberde Ali Kemal abimiz NL720'yi müjdelemiş. Haber kaynaklarının güvenli olduğunun ispatı Genişletmek için tıkla ... de jawuuuuu bu duygunun aynısını lumia920 de de yaşamıştım.ama onun konusunu çok daha önce açmıştım
ardacumhur' Alıntı: 7 Kasım 2012'de yapılan bir haberde Ali Kemal abimiz NL720'yi müjdelemiş. Haber kaynaklarının güvenli olduğunun ispatı Genişletmek için tıkla ... de jawuuuuu bu duygunun aynısını lumia920 de de yaşamıştım.ama onun konusunu çok daha önce açmıştım