bolamanlee
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş git Samsung Note II al gerçekten. Bu kadar paran varken gmd ile uğraşma, lumia seni tatmin etmez diye düşünüyorum android zevki daha farklı. HTC sensention xl dediğimiz telefon 2.3 android kullanan bir çöp oldu artık millet 4.2 kullanıyor. Hem az daha çalışıp eklesen S3 de alabilirsin. Xperia S de güzeldir o fiyatlara göre. Yine de senin tercihin
Ekleyeyim: Xperia S güncelleme alırsa fiyatının 300-400 fazlalarına bile taş çıkartır.
benn xpperia s nin müzi performansı kötü diye duymuştumvalla gmd'de dts sound var bilmem ne kadar seversin, note II ve s3 müzikseverleri tatmin etmiyor. gmd de bu fiyata alınmaz çok daha fazla paran artar. Sony Xperia S'i müzik performansı olarak çok çok beğeniyorlar söyleyeyim. Nedeni ise Sony bir çok modeline eskiden de bildiğimiz walkman özelliğini ekliyor ve xloud teknolojisi var. Zaten SONY müzik sistemlerinde bir marka telefonlarını da bu profesyonellikte üretiyor dostum.
Senin ilacin Note 2 gibi muzik bana yeterli geliyor ama metal bilemem
SONY bu arkadaş sesi kötü mü olurmuşTabi fiyata göre yapıyor adamlar ama bilemiyeceğim hiç bir telefonun kendi kulaklığı seni tatmin etmez ek olarak alman gerek
tmmdır bende sanhayzer kulaklık var başka telefon önermezmisiniz
nexus 4 ede param tam olarak yetmez ama onu daha önceden düşünmüştümNote 2 devri 4.3 ile bitti Opengl 3.0 ı alamıcak Nexus 4 e bak istersen.Onun için Opengl 3.0 grafikler yetersiz kalacak.
Bence Nexus 4 alabilirsen Nexus 4 al. Alamazsan Lumia 820 al.
nexus 4 ede param tam olarak yetmez ama onu daha önceden düşünmüştüm
- - - Eklendi - - -
lumia 820de root hack yada jb olmadığından benimde oyuna vericek param oladığından sıkıntılı gelio biraz sizce wp ne zaman kırılır.
- - - Eklendi - - -
telefonların peşinfiyatlarınıda yazarmısınz
1000 tlye nexus 4 al
Bence Nokia lumia 820 al kamerası ve ses sistemi aynı fiyat içersindeki tellerden daha iyi ve performans açısında hızlı şeklide güzel canlı renklere sahip ince hafif 2 güncelleme alıcak ve 2016 ya kadar güncelleme desteğine sahip ayrıca Largest Mobile Study’e göre,Windows phone mağazası geliştiricilerin yeni gözde mağazası.Windows Phonemağazası 1.5 yıllık bir mağaza olup şuan 160.000uygulamayı içinde barındırmaktadır.Özellikle MicrosoftveNokia‘ın inanılmaz katkıları ile mağaza her geçen gün daha iyi hale gelmektedir.
Largest Mobile Study,115 ülke de ve 6000 uygulama katılımcısının verdiği bilgilere göre,windows phone mağazası % 71 oranında geliştiricilerin yeni gözde mağazası oldu.Windows Phone mağazasını Android veiOSplartformları takip etmektedir.
Windows Phone mağazası ayrıca geliştiriciler tarafından geleceğin en büyük mağazası olarak nitelendiriyorlar.Windows Phone , android ve İOS tan sonra en büyük 3.mağaza konumunda şuan,diğer plartformları yakalaması için önünde en az 2 yılı olduğu söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?