Lumia820 mi gmd mi htc sensention xl mi yada başkamı?

Sponsorlu Bağlantılar

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
Lumia820 mi gmd mi htc sensention xl mi yada başkamı?
Elimde 2 senedir harçlıklarımla biriktirdiğim 800tl param var üzerine en fazla 200 lira eklettirebilirim daha fazla ekleme gerekirse işe girer bir ay çalışırım. Bana internet çok hızlı giren uc browser gibi kullanımı kolay bir tarayıcısı olan . Ben çok müzik dinlerim genellikle metal dinlerim,sesi yüksek ve kaliteli olsun . Tabiki oyunda oynuyaam ama a sınıfı internet ve müzik olursa oyun b sınıfı olabilir önerilerinizi sebebiyle yazarsanız sevinirim(benim marka takıntım yoktur ama türklerin geneli marka takıntılıdır bir kişi bile bu ne biçim telefon markaya bak falan derse telefonu drek satarım ona göre)

Secret26

Secret26

Üye
Kardeş git Samsung Note II al gerçekten. Bu kadar paran varken gmd ile uğraşma, lumia seni tatmin etmez diye düşünüyorum android zevki daha farklı. HTC sensention xl dediğimiz telefon 2.3 android kullanan bir çöp oldu artık millet 4.2 kullanıyor. Hem az daha çalışıp eklesen S3 de alabilirsin. Xperia S de güzeldir o fiyatlara göre. Yine de senin tercihin

Ekleyeyim: Xperia S güncelleme alırsa fiyatının 300-400 fazlalarına bile taş çıkartır.

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş git Samsung Note II al gerçekten. Bu kadar paran varken gmd ile uğraşma, lumia seni tatmin etmez diye düşünüyorum android zevki daha farklı. HTC sensention xl dediğimiz telefon 2.3 android kullanan bir çöp oldu artık millet 4.2 kullanıyor. Hem az daha çalışıp eklesen S3 de alabilirsin. Xperia S de güzeldir o fiyatlara göre. Yine de senin tercihin

Ekleyeyim: Xperia S güncelleme alırsa fiyatının 300-400 fazlalarına bile taş çıkartır.

bakıcam dediğiniz telefonlara.
edit:baktım telefonlara note 2 için işe girmeliyim xperia s fena değil ama müzik çok önemli bunu tekrardan beirteğim.

Secret26

Secret26

Üye
valla gmd'de dts sound var bilmem ne kadar seversin, note II ve s3 müzikseverleri tatmin etmiyor. gmd de bu fiyata alınmaz çok daha fazla paran artar. Sony Xperia S'i müzik performansı olarak çok çok beğeniyorlar söyleyeyim. Nedeni ise Sony bir çok modeline eskiden de bildiğimiz walkman özelliğini ekliyor ve xloud teknolojisi var. Zaten SONY müzik sistemlerinde bir marka telefonlarını da bu profesyonellikte üretiyor dostum.

Berk E.

Üye
Senin ilacin Note 2 gibi muzik bana yeterli geliyor ama metal bilemem :)

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
valla gmd'de dts sound var bilmem ne kadar seversin, note II ve s3 müzikseverleri tatmin etmiyor. gmd de bu fiyata alınmaz çok daha fazla paran artar. Sony Xperia S'i müzik performansı olarak çok çok beğeniyorlar söyleyeyim. Nedeni ise Sony bir çok modeline eskiden de bildiğimiz walkman özelliğini ekliyor ve xloud teknolojisi var. Zaten SONY müzik sistemlerinde bir marka telefonlarını da bu profesyonellikte üretiyor dostum.
benn xpperia s nin müzi performansı kötü diye duymuştum

- - - Eklendi - - -

Senin ilacin Note 2 gibi muzik bana yeterli geliyor ama metal bilemem :)

ses çok yüksek ve net olmalı hem note2 için işe girmem gerekir o yüzden note 2 belki

Secret26

Secret26

Üye
SONY bu arkadaş sesi kötü mü olurmuş :) Tabi fiyata göre yapıyor adamlar ama bilemiyeceğim hiç bir telefonun kendi kulaklığı seni tatmin etmez ek olarak alman gerek

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
SONY bu arkadaş sesi kötü mü olurmuş :) Tabi fiyata göre yapıyor adamlar ama bilemiyeceğim hiç bir telefonun kendi kulaklığı seni tatmin etmez ek olarak alman gerek

tmmdır bende sanhayzer kulaklık var başka telefon önermezmisiniz

Kill64

Üye
Note 2 devri 4.3 ile bitti Opengl 3.0 ı alamıcak Nexus 4 e bak istersen.Onun için Opengl 3.0 grafikler yetersiz kalacak.

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 devri 4.3 ile bitti Opengl 3.0 ı alamıcak Nexus 4 e bak istersen.Onun için Opengl 3.0 grafikler yetersiz kalacak.
nexus 4 ede param tam olarak yetmez ama onu daha önceden düşünmüştüm

- - - Eklendi - - -

Bence Nexus 4 alabilirsen Nexus 4 al. Alamazsan Lumia 820 al.

lumia 820de root hack yada jb olmadığından benimde oyuna vericek param oladığından sıkıntılı gelio biraz sizce wp ne zaman kırılır.

- - - Eklendi - - -

telefonların peşinfiyatlarınıda yazarmısınz

fk555897

fk555897

Üye
nexus 4 ede param tam olarak yetmez ama onu daha önceden düşünmüştüm

- - - Eklendi - - -

lumia 820de root hack yada jb olmadığından benimde oyuna vericek param oladığından sıkıntılı gelio biraz sizce wp ne zaman kırılır.

- - - Eklendi - - -

telefonların peşinfiyatlarınıda yazarmısınz

Windows Phone 8 biraz zor kırılır. Lumia 820'nin peşin fiyatı 970-980 TL civarında.

Secret26

Secret26

Üye
Sonuç olarak gmd ye kaldın :D

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
1000 tlye nexus 4 al

chethin

chethin

Üye
Bence Nokia lumia 820 al kamerası ve ses sistemi aynı fiyat içersindeki tellerden daha iyi ve performans açısında hızlı şeklide güzel canlı renklere sahip ince hafif 2 güncelleme alıcak ve 2016 ya kadar güncelleme desteğine sahip ayrıca Largest Mobile Study’e göre,Windows phone mağazası geliştiricilerin yeni gözde mağazası.Windows Phonemağazası 1.5 yıllık bir mağaza olup şuan 160.000uygulamayı içinde barındırmaktadır.Özellikle MicrosoftveNokia‘ın inanılmaz katkıları ile mağaza her geçen gün daha iyi hale gelmektedir.
Largest Mobile Study,115 ülke de ve 6000 uygulama katılımcısının verdiği bilgilere göre,windows phone mağazası % 71 oranında geliştiricilerin yeni gözde mağazası oldu.Windows Phone mağazasını Android veiOSplartformları takip etmektedir.
Windows Phone mağazası ayrıca geliştiriciler tarafından geleceğin en büyük mağazası olarak nitelendiriyorlar.Windows Phone , android ve İOS tan sonra en büyük 3.mağaza konumunda şuan,diğer plartformları yakalaması için önünde en az 2 yılı olduğu söyleniyor.

bolamanlee

Üye
    Konu Sahibi
1000 tlye nexus 4 al

nexusun 13gb hafızası var benim şuan 5800ımda 6gblık müzik var dahada ekliceğimi düşünürsek yetersiz hafıza

- - - Eklendi - - -

Bence Nokia lumia 820 al kamerası ve ses sistemi aynı fiyat içersindeki tellerden daha iyi ve performans açısında hızlı şeklide güzel canlı renklere sahip ince hafif 2 güncelleme alıcak ve 2016 ya kadar güncelleme desteğine sahip ayrıca Largest Mobile Study’e göre,Windows phone mağazası geliştiricilerin yeni gözde mağazası.Windows Phonemağazası 1.5 yıllık bir mağaza olup şuan 160.000uygulamayı içinde barındırmaktadır.Özellikle MicrosoftveNokia‘ın inanılmaz katkıları ile mağaza her geçen gün daha iyi hale gelmektedir.
Largest Mobile Study,115 ülke de ve 6000 uygulama katılımcısının verdiği bilgilere göre,windows phone mağazası % 71 oranında geliştiricilerin yeni gözde mağazası oldu.Windows Phone mağazasını Android veiOSplartformları takip etmektedir.
Windows Phone mağazası ayrıca geliştiriciler tarafından geleceğin en büyük mağazası olarak nitelendiriyorlar.Windows Phone , android ve İOS tan sonra en büyük 3.mağaza konumunda şuan,diğer plartformları yakalaması için önünde en az 2 yılı olduğu söyleniyor.

ama mağazası ücretli o biraz sıkıntılı benim için

Üst Alt