lumia710 ve htc radar karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia710 ve htc radar karşılaştırması
bu karşılaştırmada fiyat olarak birbirlerine yakın uygun fiyat kategorisindeki lumia710 ve htc radar performansları gözler önüne serilmiş.her iki telefon da wp 7.5 mango altında çalışmaktadır ve fiyat olarakta aralarında yok denecek kadar bir fark vardır o yüzden adil bir karşılaştırma diyebiliriz.

nokia lumia 710 qualcomm snapdragon MSM8255 S2 1.4 ghz işlemcisi ve adreno 205gpu ile kendinden daha mütevazi olan 1ghzlik htc radara karşı avantajlı gözükse de burada windows phone os devreye giriyor ve telefon kullanım hızında pek fark oluşmuyor.
Tabii ki web tarama ve belirli alanlar dışında fakat windows phone8 e upgrade edilebilme konusunda bu donanım lumia 710 u bir adım öne taşıyor

htc radar ekranı 3.8inç ile 3.7inçlik lumia710 ekranından çok az farkla büyüktür.bu ekranlar radarda s lcd iken lumia da clear black eknolojisiyle bir adım öne geçilmiş.baglantı hızları açısından iki cihaz arasında bir fark yok. Ve iki cihaz da 8gb dahili depolama alanı kapasitesiyle gelmektedir. multitasking için wp7.5 mango gereksinimi olan 512mb ram kullanılmış.

belki de aralarında bariz fark diyebilecegimiz bir ayrıntı htc radar 1520mah batarya kullanırken nokia lumia710 1300mah batarya
ile yetinmiş ve bu eksiklik sizi yanıltmasın bu batarya lumia710 u besleme konusunda size sıkıntı yaşatmayacak bir performans veriyor.

her iki telefonda da kullanılan 5mp kameralar size görsel olarak verebilecekleri en iyi görüntüyü elde edebiliyor.
Nokia nın uygulama konusunda wp telefonlara htc den daha fazla destek verdigini de hatırlatalım.nokia drive nokia music play to bunlardan bir kaçı

karar sizin kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
710 ezer geçer hünkarım.;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hemen hemen aynı hünkarım :) ama Ali abinin de yazdığı gibi wp8 de farkeder htc büyük ihtimal wp8 i vermez radara

anılbaran

anılbaran

Üye
her türlü nokia :yuru:

theposies

theposies

Üye
ben 710 alcam htc vermezz wp8 i

---------- Eklendi @ 18:26:58 ---------- Yazıldı @ 18:20:56 ----------

bu arada 710 u radardan ucuz bekliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk resimdeki cpu ve gpu farklarına bakarsanız lumianın zorlandıgı hiçbir şeyi htc yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt