Lumia telefonlar için çok şarj yiyen programları burada aktaralım

Sponsorlu Bağlantılar

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
Lumia telefonlar için çok şarj yiyen programları burada aktaralım
evet arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amacım telefonun şarj süresinin bigünü bi gününe tutmuyor.çok sık program yükleyip kaldırdığımdan mıdır nedir bilemem ama bazı programlar işime yarıyor fakat enerji tüketimini bilemiyorum.bilen arakadaşlar hangi programın ne kadar şarj yediğini söylerse güzel bir bilgi paylaşımı olur diye düşünüyorum.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Her uygulama ne kadar şarj yer tam söyleyemeyiz :) Ama whatAspp temple run gibi uygulamaların fazlaca yediğini söyleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: n000k
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Whatsapp aynen :) ona bi güncelleme şart :)
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Dtn

Üye
Pil durumunu gösteren uygulamalar genelde şarjdan yiyorlar sanırım.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
whatsapp sömürüyor ve internet explorer

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
here maps 2 buçuk saat dayanıyor.bu arada ben i-power23a diye bir taşınabilir şarj aldım.5000 mah 90 tl.

nanotex

nanotex

Üye
Ben sürekli whatsapp kullanırım. 2 gün gidiyor şarjım

darkwaters

Üye
Skype ve fizy sömürmüştü benimkini tabi ben öyle düşünüyorum fakat şarj problemi yaşamaya başladığımda telefondaki değişen 3 şeyden 2 si skype ve fizy yüklememdi diğeri de skydrive senkronizasyonunu açmamdı ben hem skydrive iptal ettim hem bu uygulamaları kaldırdım sorunum çözüldü tam olarak hangisinden bilemiyorum fakat fizy kullandığımda telefonu soba gibi yapıyordu büyük olasılıkla fizyden kaynaklanıyordu program yeni olduğu için optimize edilmemiştir diye düşündüm ben.
Bahsettiğim şarj problemi de şöyleydi telefonu yatarken %77 şarjla bıraktım tuş kilidini kapayıp,sabah açtığımda %34 falandı :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
3G gavur gibi yer

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet skype çok harcıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ve 3g fena sekilde yiyor ama 3gde cekilmiyor :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
whatsapp sömürüyor ve internet explorer

Ben ie nin fazla yediğini sanmıyorum ben 920de her gün internetteyim çıkış yapmam gayette iyi gidiyor bence bu telefondan telefona da farkeder.

Temple run eğer çok şarj yiyorsa n.o.v.a gibi oyun düşünemiyorum :D

Ama whatsapp,viber çok yiyor gerçektende

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
evet bende viber yükledim.eskiden yatarken yüzde 80 ise sabah yüzde 10 azalırdı.yaklaşık 6 saat.fakat viberden sonra bu oran yüzde 25 lere kadar çıktı

Üst Alt