lumia tel almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozztigerland

Üye
    Konu Sahibi
lumia tel almayı düşünüyorum
arkadaşlar nokia dan vazgeçmek istemediğim için pahalıya da mal olsa symbian aldım şimdi amoled ekranlı pikseli yoğun ama 920 kadar büyük olmayan bir tel almak istiyorum sizce 820 bana uygunmu yada gelecek olan lumia varmı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 yi bekleyin derim . Bu bölümde lumia 620 hakkında konu mevcut.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 620 yi bekleyin derim . Bu bölümde lumia 620 hakkında konu mevcut.

620'nin tam olarak ne zaman Türkiye pazarına geleceği belirsiz ancak en erken 3 ay sonra gelir diye düşünüyorum.
Eğer bütçen uygun ise 2 hafta sonra 1200 TL civarından Lumia 820 satışa çıkacak onu alabilirsin.
Yok o kadar veremem diyorsan geriye HTC 8S ve Lumia 620 kalıyor. :hmmm

komando04

komando04

Üye
Nokiadan kopmak istemiyorum diyorsan 820al derim en geç iki haftaya gelir özellikler çok güzel

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 820 21 aralıkta 1249tl fiyatla ülkemizde satışa çıkacak. Lumia620 ülkemize ocak sonu şubat başı gibi 600-700tl fiyatla gelicek.

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş 620 yi bekle

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia'dan kopma kardeşim.

bozztigerland

Üye
    Konu Sahibi
kopmak istemediğim için gerçekten çok zarara girdim android mesaj menüsü olmadığı için geçmek istemiyorum benim için ekran ve mesaj önemli 620 pixel yoğunluğu güzel ancak tft lcd ekran sanırım 820 ise alınır ancak o da amoled olmasına rağmen pixeli düşük inç başına 217 pixel düşüyor bu lumia da 226 sanırım benim c6-01 daha kaliteli ekran oluyor onu satıp daha düşük ekranlı tel almk mantıklı mı.acaba lumıa 620 den başka gelecek ürün varmı acaba

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence yüksek bir model al pişman olma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt