Lumia Serileri ile Çekilen Fotoğraflar ( Sadece Lumia )

Birinci bitki Ateş Dikeni, ikincisi ise Mazı'ya benziyor. Genel kültüre katkımız olsun

Tepkiler: suyunsesi, BomberMAn TR01 ve BLasTeaR
Lumia 1520 Gebze Merkez. Çamlık Parkı mevkii (Eşim , kızım, oğlum )
Fışkiyenin damlaları da fena çıkmış yalnız. ))

Tepkiler: technicker, erhanercan, braayn ve 7 diğerleri

stockton

Üye
Biliyorum bu kameranın hakkı bu değil, 8.1'de çok güzel fotoğraflar çekebiliyordum ama şu an durum bu, ne yapalım:

Ankara'da Gökkuşağı:

Tepkiler: dark_13 ve Aybin.Kilic

skynet

Üye

Tepkiler: 4MaGuS, Sensation, dark_13 ve 2 diğerleri

ON9

Üye
microsoft guncelleneleri beni telefon fotoğrafçılığından soğuttu. Kamera iğrenç ötesi Lumia Selfiyi kullanıyorum normal çekimlerde bile. Acziyeti düşünün Lumia 920 kullanıcısı

4MaGuS

Üye
Biliyorum bu kameranın hakkı bu değil, 8.1'de çok güzel fotoğraflar çekebiliyordum ama şu an durum bu, ne yapalım:

Ankara'da Gökkuşağı:

senin kamera kirlenmiş kamera camını cam silme bezleri ile bir de çok az bir sıvı ile temizle baya fark eder eğer yapmadıysan yaptıysanda bu kadar kötü çekmiyor ya bu telefon bende 920 kullanıyorum bu gün çok güzel bir 2 resim çektim

stockton

Üye

Açıkçası ben de fiziksel bir kirlenmeden şüpheleniyorum ama belki iç taraftan olur diye düşünüyorum. Çünkü dış tarafta herhangi bir kirlenme yok. Gözlük temizleme beziyle temizliyorum sık sık.

4MaGuS

Üye
aynı yeri bir kaç kez farklı odoklarla belki daha güzel çekebilirdiniz bu son 2-3 yapıda yine aşırı odaklama sorunları başladı bir yeri ilk çektiğim fotoğraf iyi olmuyor kesinlikle ikinci çektiklerim daha güzel kararlı sürüm gelse de rahatlasak ya istersen 2 gün önce örnek resimler çektim odak baya fark ettiyor çektiğim resimlerde de görebiliyorum atarım buraya a

Tepkiler: stockton

skynet

Üye

620'nin gece performansı.

Tepkiler: Aybin.Kilic

4MaGuS

Üye
eskilerden İstanbul manzaraları

Tepkiler: volumezoom, Aybin.Kilic ve ceza87
İki tane'de benden

Tepkiler: Aybin.Kilic ve 4MaGuS
Bu sefer siyah beyaz çalıştım fazla iyi değilim fotoğraf düzenleme konusunda umarım başarılıdır.

Tepkiler: ceza87, Sensation ve 4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu sefer siyah beyaz çalıştım fazla iyi değilim fotoğraf düzenleme konusunda umarım başarılıdır.

resimler güzel ama fazla kaliteli, evdeki pc bir an yavaş yükledi resimleri nedense bu da 1020 farkı olsun değil mi

Öyle diyelim hocam Lumia 1020 gerçekten kullanabilene çok çok iyi bir performans sunuyor ben çok iyi değilim daha doğrusu fazla kullanmıyorum ama beni memnun ediyor fazlasıyla tek sorun destek vermeyen ms.
@4MaGuS

Tepkiler: 4MaGuS
Lumia 930

Son düzenleme:
Tepkiler: furyzer0, ceza87, Sensation ve 2 diğerleri

4MaGuS

Üye
bursa iznik gölü

Tepkiler: furyzer0, maydinmaydin, Esendağlı ve 1 kişi daha

4MaGuS

Üye

Tepkiler: maydinmaydin ve oktayceylan26