papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Nokıa Glam me programını geliştirmek yerine yeni bir program yapmak mı?Sonra biz çalışıyoruz süsü verdirtiyorlar ya bi git nokıa adam akıllı iş yap.
İlla bi cevap yazmak için birşeyler bulacaksın demi Nerde yazıyor değişti diye ? "Lumia Selfie, Glam Me'nin yerini alır." bu cümleden mi yola çıktın o zaman Türkçe hocanı bulda sana bozuk Türkçe öğrettiği için pişman olduğunu söylesinGlam me ismi değişti ve bu program oldu, saçmalıyorsunuz önce açıklamayı okuyun.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İlla bi cevap yazmak için birşeyler bulacaksın demi Nerde yazıyor değişti diye ? "Lumia Selfie, Glam Me'nin yerini alır." bu cümleden mi yola çıktın o zaman Türkçe hocanı bulda sana bozuk Türkçe öğrettiği için pişman olduğunu söylesinBurada glam me'nin yerini alır diyor.Aldı demiyor.Buradan şu anlamda çıkabilir 2 ayrı program olmasına rağmen önceden çok sayıda kişinin kullandığı glam me uygulamasının yerini alabilir yani o kadar kullanıcı glam me yerine selfie programını kullanabilir demekte olabilir..
Sadece isim değişti, köklü değişim görmedim.peki Glam Me uygulamasının sadece adı mı değişti yoksa harbi değişiklikler yeniliklikler geldi ve öyle mi adı değişti? Glam Me kullanmadığım için soruyorum
valla uygulama bende yüklü değildi ama şu şekilde kontrol ederek zaten cevaba ulaşmış olursun;İlla bi cevap yazmak için birşeyler bulacaksın demi Nerde yazıyor değişti diye ? "Lumia Selfie, Glam Me'nin yerini alır." bu cümleden mi yola çıktın o zaman Türkçe hocanı bulda sana bozuk Türkçe öğrettiği için pişman olduğunu söylesinBurada glam me'nin yerini alır diyor.Aldı demiyor.Buradan şu anlamda çıkabilir 2 ayrı program olmasına rağmen önceden çok sayıda kişinin kullandığı glam me uygulamasının yerini alabilir yani o kadar kullanıcı glam me yerine selfie programını kullanabilir demekte olabilir..
Sadece isim değişti, köklü değişim görmedim.
Otomatik çekme derken otomatik selfie ise vardı, değişeni yok kazasız...Allah Allah ben otomatik çekme olayını yeni gordum önceden de varmıydı?
valla uygulama bende yüklü değildi ama şu şekilde kontrol ederek zaten cevaba ulaşmış olursun;
mağaza güncellemeleri başlığı altında glam me uygulamasını arat, glam me linkine gir hop Lumia Selfie! bi de glam me kullanıp da güncelleme alarak adı lumia selfie olan kişiler de ekran görüntüsü koyarsa sanırım inandırıcı olur
valla yanılmak hatalar yapmak hep biz insanlara mahsus normal bir şey, o yüzden sadece sükuneti koruyalım yeterMağaza linkine tıklamamıştım program yüklü olduğu için konu içeriğine göre yorum yapmıştım o yüzden yanılmışım.
Lumia Selfie, ön veya ana kameranızla selfie fotoğraflar çekmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak için mükemmel bir uygulamadır.Ön kamerası olmayanlar ışık sensörüyle mi çekilecek
Aile Zoruyla Gönderildi.
Valla uygulama ana kamera ile otomatik çekiyor ön kameram zaten vga tırt yaniÖn kamerası olmayanlar ışık sensörüyle mi çekilecek
Aile Zoruyla Gönderildi.
Lumia Selfie, ön veya ana kameranızla selfie fotoğraflar çekmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak için mükemmel bir uygulamadır.
yazılımını güncellemezzsen vermicem vermicem sana demişlerO değilde 820 kullanıcılarına neden not düşmüşler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?