lumıa menu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sertanbeyy42

Üye
    Konu Sahibi
lumıa menu
arkdslar lumıa 620 almak istyrm.gecen hafta 920 yi inceledim.menü aşagıya doğru sade butonlarla ayarlanmış.bunu istediğimiz gibi değiştirebilirmiyiz.sayfa sayfa veya daha değişik bi şekkilde.
Bilgisi olan?

uMTOku

Üye
Hepsini ana ekrana ekle boyutlandır şekilli olur
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Maalesef hayır.Sola çekilen menü tasarımı sabit kalıyor fakat ana ekrandaki kutucukları büyük orta küçük gibi ayarlayıp renklerini değiştirebiliyoruz.

Harici bir özelleştirme imkanımız şu an için yok gözüküyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkdslar lumıa 620 almak istyrm.gecen hafta 920 yi inceledim.menü aşagıya doğru sade butonlarla ayarlanmış.bunu istediğimiz gibi değiştirebilirmiyiz.sayfa sayfa veya daha değişik bi şekkilde.
Bilgisi olan?

Hayır değiştiremezsiniz.
Ancak o dizilimde istediğiniz uygulamaya "sayfalarla uğraşmadan" kolayca erişmeniz için HARFLER ve ARAMA BÜYÜTECİ yer alıyor.
Herhangi bir harfe bastığınız an önünüzde alfabe açılır, istediğiniz harfi seçecek o harfle başlayan uygulamaları görebilirsiniz. Yada Büyüteç simgesine basarak uygulamanın isminin bir iki harfini yazarak doğrudan erişebilirsiniz.

Yani anlayacağınız Symbian, iOS, Android'deki gibi bir uygulamaya girmek için 3 sayfa yana 5 sıra aşağı inip uğraşmaya gerek yok. WP'de oyun ve uygulamalara erişim daha zahmetsiz.

Ayrıca istediğiniz ve çok kullandığınız; oyun, uygulama, internet sayfaları ve benzeri şeyleri başlangıç ekranına pinleyip boyutlarını özelleştirebiliyorsunuz.
Simgelerin çoğu canlı/hareketli simgeler.

sertanbeyy42

Üye
    Konu Sahibi
bu hem kötü hem iyi oldu.telefnu kullanmaya basladığımda bu yeni tarzın ne kadar doğru oldugnu grecegm.tesekkurler arkdslar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence piyasada bir farklılık oldu.Windows 8 ile tanıdığımız yeni bir anlayışın temsilcisi.

Eldivenle kullanım kolaylığını da düşünürsek kullanışlı.Sade.Ve bence en önemlisi kolay.

Sayfa sayfa gezme yok,küçük ikonların arasında kaybolup küçük yazılarını okumak yok.Canlı karolar(Live Tiles) ile anlık bilgilendirmeler tamamen bu arayüze has özellikler.

Sıralarını ve boyutlarını yani dizilimlerini kişiselleştirdiğimiz zaman mükemmel bir kolaylık getirdiğini düşünüyorum

sertanbeyy42

Üye
    Konu Sahibi
Bence piyasada bir farklılık oldu.Windows 8 ile tanıdığımız yeni bir anlayışın temsilcisi.

Eldivenle kullanım kolaylığını da düşünürsek kullanışlı.Sade.Ve bence en önemlisi kolay.

Sayfa sayfa gezme yok,küçük ikonların arasında kaybolup küçük yazılarını okumak yok.Canlı karolar(Live Tiles) ile anlık bilgilendirmeler tamamen bu arayüze has özellikler.

Sıralarını ve boyutlarını yani dizilimlerini kişiselleştirdiğimiz zaman mükemmel bir kolaylık getirdiğini düşünüyorum

bu şekilde ise hos olmus gerçekten.bekleyelim görelim :)

serinaga

serinaga

Üye

Tamamen katılıyorum, son derece başarılı bir performans ve inanılmaz bir kullanım kolaylığı sağlıyor, bunu ancak kullanarak anlayabiliyorsunuz ...

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt