Lumia kablosuz şarj aksesuarı incelemesi (video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Lumia kablosuz şarj aksesuarı incelemesi (video)
[video=youtube;j5eX_QhXWsE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j5eX_QhXWsE[/video]

Güzel bir anlatım olmuş. İzlemenizde fayda var arkadaşlar.

Kaynak: Shiftdelete.net​

komando04

komando04

Üye
teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Başlıkta değil de içerikte kaynak olarak site adına yer verilirse daha uygun olur.
İzninizle başlığı editliyorum olur mu :oke:

Videoya gelince sade ancak güzel bir tanıtım videosu olmuş.
Benim merak ettiğim şey şu aslında; Kablosuz şarj plakasının sürekli prizde takılı durması sakınca doğurur mu acaba?

Örneğin ben eve geldiğim zaman telefonu üzerine koyup direk şarjı başlatayım. Fiş, priz vs uğraşmayayım. Üzerinde telefon olmasa bile, takılı durunca ısınma, bozulma vs durumları olabilir mi? Kullanan arkadaşlar bu konuda bilgileri varsa, paylaşabilirlerse sevinirim.

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Başlıkta değil de içerikte kaynak olarak site adına yer verilirse daha uygun olur.

Tabi ki bir daha daha dikkatli olurum bu konuda. :good:

- - - Eklendi - - -

Benim merak ettiğim şey şu aslında; Kablosuz şarj plakasının sürekli prizde takılı durması sakınca doğurur mu acaba?

Örneğin ben eve geldiğim zaman telefonu üzerine koyup direk şarjı başlatayım. Fiş, priz vs uğraşmayayım. Üzerinde telefon olmasa bile, takılı durunca ısınma, bozulma vs durumları olabilir mi? Kullanan arkadaşlar bu konuda bilgileri varsa, paylaşabilirlerse sevinirim.

Bende çok merak ediyorum şu kablosuz olayını keşke biizm 920'de de verselerdi.

Dediğiniz olaya gelince, normal şarj aletlerini fişte tutmayın o halde bile elektrik çekiyor deniliyor hep.

Bunun mekanizması belki farklı olduğu için daha farklı bir şey söylenebilir diye düşünüyorum. Kitapçığı varsa kitapçığına bakmak lazım.:hmmm
Ben almaya niyetlenmiştim TİM'de fiyatını öğrenince şimdilik vazgeçtim..

serinaga

serinaga

Üye

Kardeş ben kullanıyorum kablosuz şarj aletini, sürekli prize takılı olmasının bir sakıncası yok, çok az hatta hemen hemen neredeyse hiç enerji çekmiyor şarjda değilken, Isınma vs. hiç olmuyor. Şarj esnasında hem telefonlarda hem de tabla da azda olsa bir ısınma oluyor. Fakat şarj bitince telefonu tablada unutsanız bile sistem otomatikman kapanıyor.
Zaten kendi kitapçığında da yazıyor, sistemin sürekli prize takılı olmasında hiçbir sakınca olmadığı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt