İpucu Lumia ile Macro Çekimleri

Refocus'u daha çözememişsiniz sanırım hem ön hem arka net olması gerekirdi pek olmamış
evet o da var ama öyle de hem ön hem arka net yapınca saat çift gibi durdu hoşuma gitmedi o şekilde olanı atmadım merak eden olabilir o şekilde olanı da atayım bi dk o zaman buyrun bu da tamamı odaklı hali
bir de benim nacizane fikrim, refocus'un ana amacı çekilen resimde tamamı odaklı şekilde net görünmesini sağlayabilmesinden ziyade istediğimiz zaman resmin odak noktasını değiştirebilmemizdir.adı üstünde REfocus

Tepkiler: Murat Alper

YkPkY

Üye
karenin hem odaklı hem bulanık halini çekiyor.bizede seçmemizi sunuyor.
aslında çok gerekli bir uygulama değil.

Akhtoher

Üye
Önceki resimlerden çok farklı gelmedi telefondan sanırım arkadaki elma armut gibi birşeyler var o taraf hala aynı tabi mantığını anladıktan sonra çok önemi yok

Önceki resimlerden çok farklı gelmedi telefondan sanırım arkadaki elma armut gibi birşeyler var o taraf hala aynı tabi mantığını anladıktan sonra çok önemi yok
işte pureview olmayınca oda ışığında o kadar çekiyo 820cağızım

Akhtoher

Üye
Fazla vaktim yok acele ile şunları çektim

Akhtoher

Üye
ooo rengi öne çıkarma, güzellll
En ayar olduğum şey harika bir fotoğraf çekiyorsunuz boyutu 13 mb arkadaşlarınıza göstermek istediğinizde foruma 2.5 Mb olarak yüklüyorsunuz hiç bir espirisi kalmıyor off ya

SLH.55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ReFocus ile çektim
Adamlar site yapmış ya
Sayfayı yeniledikce resimler değişiyo

dakamon

Üye
Sırf refocus ve oisi için 1520 alınır ya 1520 nin kamerası bir harika gerçekten.

Macro degil ama paylasmak istedim
Not:Camera 2 ile cektim
Lg G2

Son düzenleme:
Tepkiler: YkPkY, OttomaN TigeR, SLH.55 ve 2 diğerleri

efeler12

Üye

Lumia 920

Tepkiler: SLH.55 ve skynet

skynet

Üye

Tepkiler: OttomaN TigeR