YkPkY Üye telefon googleye bile giremiyor oldu.ne ayak bu ya.pcden aynı wifiyle yazıyorum şuan. eşimde dedi az önce.cihaz huawei.internete giremiyorum. ne ayak.bu bende r ara oluyor ama pde hiç olmuyor. offff
telefon googleye bile giremiyor oldu.ne ayak bu ya.pcden aynı wifiyle yazıyorum şuan. eşimde dedi az önce.cihaz huawei.internete giremiyorum. ne ayak.bu bende r ara oluyor ama pde hiç olmuyor. offff
beats Üye YkPkY' Alıntı: telefon googleye bile giremiyor oldu.ne ayak bu ya.pcden aynı wifiyle yazıyorum şuan. eşimde dedi az önce.cihaz huawei.internete giremiyorum. ne ayak.bu bende r ara oluyor ama pde hiç olmuyor. offff Genişletmek için tıkla ... pc de dns var mı ya da modemde
YkPkY' Alıntı: telefon googleye bile giremiyor oldu.ne ayak bu ya.pcden aynı wifiyle yazıyorum şuan. eşimde dedi az önce.cihaz huawei.internete giremiyorum. ne ayak.bu bende r ara oluyor ama pde hiç olmuyor. offff Genişletmek için tıkla ... pc de dns var mı ya da modemde
beats Üye YkPkY' Alıntı: pcde dns var.doğru.ama alt tarafı maxicep google Genişletmek için tıkla ... o dns i modeme al abi sıkıntı olmaz tabi dns adresleri bazen hata verebiliyor google dns bu ara çok yapıyor mesela
YkPkY' Alıntı: pcde dns var.doğru.ama alt tarafı maxicep google Genişletmek için tıkla ... o dns i modeme al abi sıkıntı olmaz tabi dns adresleri bazen hata verebiliyor google dns bu ara çok yapıyor mesela
YkPkY Üye dataylada girmiyor.geçici dosyalarda normal.ama tık yok.sıkıldım bu telefondan.symbianda hiç yaşamadımnokia com a bile girmiyor peah atil2a' Alıntı: o dns i modeme al abi sıkıntı olmaz tabi dns adresleri bazen hata verebiliyor google dns bu ara çok yapıyor mesela Genişletmek için tıkla ... deneyim abim saolasın ama tel data da girmedi. telin wifisini kapa aç yaptım girdi şimdi.ilginç
dataylada girmiyor.geçici dosyalarda normal.ama tık yok.sıkıldım bu telefondan.symbianda hiç yaşamadımnokia com a bile girmiyor peah atil2a' Alıntı: o dns i modeme al abi sıkıntı olmaz tabi dns adresleri bazen hata verebiliyor google dns bu ara çok yapıyor mesela Genişletmek için tıkla ... deneyim abim saolasın ama tel data da girmedi. telin wifisini kapa aç yaptım girdi şimdi.ilginç
beats Üye YkPkY' Alıntı: dataylada girmiyor.geçici dosyalarda normal.ama tık yok.sıkıldım bu telefondan.symbianda hiç yaşamadımnokia com a bile girmiyor peah deneyim abim saolasın ama tel data da girmedi. telin wifisini kapa aç yaptım girdi şimdi.ilginç Genişletmek için tıkla ... aç kapa geleneksel tamir yöntemlerimizden biridir sağına soluna vurma bağırarak titreşim oluşturma teknikleri diye uzar gider
YkPkY' Alıntı: dataylada girmiyor.geçici dosyalarda normal.ama tık yok.sıkıldım bu telefondan.symbianda hiç yaşamadımnokia com a bile girmiyor peah deneyim abim saolasın ama tel data da girmedi. telin wifisini kapa aç yaptım girdi şimdi.ilginç Genişletmek için tıkla ... aç kapa geleneksel tamir yöntemlerimizden biridir sağına soluna vurma bağırarak titreşim oluşturma teknikleri diye uzar gider
OttomaN TigeR Üye YkPkY' Alıntı: aaa cicişşş.bende istiyorum Genişletmek için tıkla ... like gülücük naughty göz kırp
sekajmer Üye 820 ile pro cam ilk çıktığında 4x zoom flaşlı çekim resim sosyal ağlardan alma olduğu için kırpılmış vaziyette maalesef orjinalini bulamadım 820
820 ile pro cam ilk çıktığında 4x zoom flaşlı çekim resim sosyal ağlardan alma olduğu için kırpılmış vaziyette maalesef orjinalini bulamadım 820