StartTheGame
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia DC-50Portable olcak yani cebte dururken şarj edilebilecek
Portable bataryalar gibi
Maalesef Türkiye'de yok.
Maalesef Türkiye'de yok.
Ben göremedimTürkiye de alıncak yer yok abi peki buna benzer bir alet var mı yani hem portable hem şarj plakası
Ben göremedim
Yardımların için çok sağol abi son kuçuk bi soru 920 ye yetecek 2200 mAh civarında bi portable batarya önerin var mı 60-65₺ max.
ben kılıf bulamıyorum sen şarz plakası diyorsunbu arada taşınılabilir yok ama normal olan çok ucuz dc 901 i 50 tl ye almıştım hepsiburada .com dan
Şimdi baktımda bayagı varmış peki tr ye getiriliyomu bunlarBu yüzden kılıfları hep 'Aliexpress'ten aldım ben
ben kılıf bulamıyorum sen şarz plakası diyorsunbu arada taşınılabilir yok ama normal olan çok ucuz dc 901 i 50 tl ye almıştım hepsiburada .com dan
bu sitelerde oldugunu biliyorum ama türkiyeye kargolanmıyor diye biliyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben power bank aldım 4400 lük illa portable diye ısrarcı değilsen gayet işe yarar. 1,5 dolduruyor fu ll dolu hali
GSM ürünleri kargolanmıyor. Bunlarda sorun yok. Ebay'den dd bulabilirsiniz.bu sitelerde oldugunu biliyorum ama türkiyeye kargolanmıyor diye biliyorum
Ne kadara aldınız hocam
60 tl. Ayrıca 2200lük bir alet de hiç işine yaramaz birkaç saatini kurtarır sadece.
9000mAh lığını buldum 35₺ ye ankarada PowerBank oda iyi midir sizce hocam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?