Lumia için kablosuz portable şarj aleti

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Lumia için kablosuz portable şarj aleti
Arkadaşlar ben aradım fakat bulamadım Lumia 920 için kablosuz portable şarj aleti var mıdır sizce ? Ben bulamadım ama aslında olsa fena olmazdı bence :D Microsoft a bildirmek gerek.. Neyse arkadaşlar lumia 920 için kablosuz portable şarj aleti var mıdır sizce

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Ankara üzerinden alabileceğim yada internetten kapıda ödemeyle alabileceğim tavsiye ettiğiniz "güvenilir" bir yer var mı abi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Maalesef Türkiye'de yok.

Maalesef Türkiye'de yok.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef Türkiye'de yok.

Maalesef Türkiye'de yok.

Türkiye de alıncak yer yok abi peki buna benzer bir alet var mı yani hem portable hem şarj plakası

oznkrts

oznkrts

Üye
ben kılıf bulamıyorum sen şarz plakası diyorsun :D bu arada taşınılabilir yok ama normal olan çok ucuz dc 901 i 50 tl ye almıştım hepsiburada .com dan

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yardımların için çok sağol abi son kuçuk bi soru 920 ye yetecek 2200 mAh civarında bi portable batarya önerin var mı 60-65₺ max.

Ben power bank aldım 4400 lük illa portable diye ısrarcı değilsen gayet işe yarar. 1,5 dolduruyor full dolu hali

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
ben kılıf bulamıyorum sen şarz plakası diyorsun :D bu arada taşınılabilir yok ama normal olan çok ucuz dc 901 i 50 tl ye almıştım hepsiburada .com dan

Bu yüzden kılıfları hep 'Aliexpress'ten aldım ben :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: StartTheGame
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
9000mAh lığını buldum 35₺ ye ankarada PowerBank oda iyi midir sizce hocam ?

Aldığımda ufak çaplı bilgilendirdi reyon görevlisi. Marka farkı çok önemliymiş. O fiyata o amperde ya kampanyadır ya da iyi değildir.

Üst Alt