Tavsiye lumia hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

hangi lumia

• 1020

Kullanılan: 2 14.3%
  • 1520

Kullanılan: 12 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    14
Rainesto

Rainesto

Üye
üst model alıcaksan kesinlikle 8.1 previewi bekle

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
ya ben windows 8.1 i duydum ama previwer ne zaman çıkar bir de ne kadar son olarak o lumia kaçta geliyor yani 1520 de mi yoksa başka mı çıkacak

Rainesto

Rainesto

Üye
ya ben windows 8.1 i duydum ama previwer ne zaman çıkar bir de ne kadar son olarak o lumia kaçta geliyor yani 1520 de mi yoksa başka mı çıkacak
930-630 gelecek diyorlar ama ne zaman belli degil 8.1 preview 2-15 nisan arası

Emre

Üye
Kardeşim bence bekle daha güzel modelleri çıkacak Nokia'nın 630 - 930 çıkacak hem wp8.1 gelecek :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence Haziran ayında Türkiye'ye gelmesi muhtemel Lumia 930'u bekleyin.
Şunun şurasında 3 ay var.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
kahraman333333

kahraman333333

Üye
bencede 930 bekle derim ama genede ikisinden birisi diyorsan kesinlikle 1520

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
güzel kardeşim daha çok gençsin benden sana Bi abi tavsiyesi 1520 senin için büyük olacaktır taşıma sıkıntısı yaşayacaksın, 1020 ise 2000 tl civarında ve sadece kamera için o para verilmez 41 mp seni yanıltmasın 8.7 lik bir 925 kamerasıda oldukça yeterli olacaktır yani uzun lafın kısası 32gb hafızası olan lumia 925 seni oldukça memnun edecek tir illada en iyisi olsun diyorsan hem okulun bitmiş olur hemde nisan ayında yeni cihazlar tanıtılacak abinin lafını dinle ve acele etme biraz bekle olurmu

• Beğen
Tepkiler: skynet ve bulutsuzgece
turbocore

turbocore

Üye
güzel kardeşim daha çok gençsin benden sana Bi abi tavsiyesi 1520 senin için büyük olacaktır taşıma sıkıntısı yaşayacaksın, 1020 ise 2000 tl civarında ve sadece kamera için o para verilmez 41 mp seni yanıltmasın 8.7 lik bir 925 kamerasıda oldukça yeterli olacaktır yani uzun lafın kısası 32gb hafızası olan lumia 925 seni oldukça memnun edecek tir illada en iyisi olsun diyorsan hem okulun bitmiş olur hemde nisan ayında yeni cihazlar tanıtılacak abinin lafını dinle ve acele etme biraz bekle olurmu

Kesinlikle Katılıyorum :D

sanane ile gönderildi :D

okan1096

Üye
    Konu Sahibi
abi ben zaten okul kapanınca almayı düşünüyorum yani şimdi alırsam ben onun başından kalkamam abi ben senin tavsiyene uyarım haklısın 925 iyi ama windows 8.1 gelince ben yine danışacağım şu anki düşüncem 925 ama şu yeniler gelsinpeki 930 un beklenen özellikleri nelerdir

papakudioflu

papakudioflu

Admin
abi ben zaten okul kapanınca almayı düşünüyorum yani şimdi alırsam ben onun başından kalkamam abi ben senin tavsiyene uyarım haklısın 925 iyi ama windows 8.1 gelince ben yine danışacağım şu anki düşüncem 925 ama şu yeniler gelsinpeki 930 un beklenen özellikleri nelerdir
Lumia 930'un beklenen özellikleri Lumia 1520'nin 5" ekranlısı olması yönünde.

Takipçi Satın Al

Üst Alt