skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: kodu buldum daha rom iniyor. yurt interneti çok yavaş Genişletmek için tıkla ... E yazda belki fikrim değişir yüklerim
Dexter Morgan' Alıntı: kodu buldum daha rom iniyor. yurt interneti çok yavaş Genişletmek için tıkla ... E yazda belki fikrim değişir yüklerim
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap dakamon' Alıntı: Mixradior servisleri LINE a satılmış galiba. Microsoft satmış Genişletmek için tıkla ... Evet ve wp için destek devam edecek tarzı bir açıklama yapmışlar .
dakamon' Alıntı: Mixradior servisleri LINE a satılmış galiba. Microsoft satmış Genişletmek için tıkla ... Evet ve wp için destek devam edecek tarzı bir açıklama yapmışlar .
BaySerkan Üye Dexter Morgan' Alıntı: kodu buldum daha rom iniyor. yurt interneti çok yavaş Genişletmek için tıkla ... bende 1020 için Almanya O2 rom'unu indirdim ama yükleyemedim,NokiaSoftware Update ve Nokia RecoveryTool ikisinide denedim olmadı bilgisayara indirdiğim rom'u görmüyor tekrar Türkiye Romunu indirmeye başlıyor.
Dexter Morgan' Alıntı: kodu buldum daha rom iniyor. yurt interneti çok yavaş Genişletmek için tıkla ... bende 1020 için Almanya O2 rom'unu indirdim ama yükleyemedim,NokiaSoftware Update ve Nokia RecoveryTool ikisinide denedim olmadı bilgisayara indirdiğim rom'u görmüyor tekrar Türkiye Romunu indirmeye başlıyor.
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: E yazda belki fikrim değişir yüklerim Genişletmek için tıkla ... 059R328
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: 059R328 Genişletmek için tıkla ... Yalnız version no listede 3058.50000.1425.0002 olarak görünüyor ama senin kod ile çıkan no bu şekilde 3058.50000.1425.0008 Yanlış olmasın ? Bu arada sanırım sen vodafon romunu indiriyorsun Doğrusu bu eğer yanılmıyorsam tabi :059S036 VAR EURO2 DE CV
Dexter Morgan' Alıntı: 059R328 Genişletmek için tıkla ... Yalnız version no listede 3058.50000.1425.0002 olarak görünüyor ama senin kod ile çıkan no bu şekilde 3058.50000.1425.0008 Yanlış olmasın ? Bu arada sanırım sen vodafon romunu indiriyorsun Doğrusu bu eğer yanılmıyorsam tabi :059S036 VAR EURO2 DE CV
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Yalnız version no listede 3058.50000.1425.0002 olarak görünüyor ama senin kod ile çıkan no bu şekilde 3058.50000.1425.0008 Yanlış olmasın ? Bu arada sanırım sen vodafon romunu indiriyorsun Doğrusu bu eğer yanılmıyorsam tabi :059S036 VAR EURO2 DE CV Genişletmek için tıkla ... yanlış mı indirmişiz
skynet' Alıntı: Yalnız version no listede 3058.50000.1425.0002 olarak görünüyor ama senin kod ile çıkan no bu şekilde 3058.50000.1425.0008 Yanlış olmasın ? Bu arada sanırım sen vodafon romunu indiriyorsun Doğrusu bu eğer yanılmıyorsam tabi :059S036 VAR EURO2 DE CV Genişletmek için tıkla ... yanlış mı indirmişiz
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: yanlış mı indirmişiz Genişletmek için tıkla ... Ben şimdi indiriyorum eğer doğruysa söylerim
Dexter Morgan' Alıntı: yanlış mı indirmişiz Genişletmek için tıkla ... Ben şimdi indiriyorum eğer doğruysa söylerim
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Ben şimdi indiriyorum eğer doğruysa söylerim Genişletmek için tıkla ... bende indiriyorum
skynet' Alıntı: Ben şimdi indiriyorum eğer doğruysa söylerim Genişletmek için tıkla ... bende indiriyorum
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: Yurt interneti çok yavaş. %7 Genişletmek için tıkla ... %55 neyse gelişmelerden haberdar ederim
Dexter Morgan' Alıntı: Yurt interneti çok yavaş. %7 Genişletmek için tıkla ... %55 neyse gelişmelerden haberdar ederim
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: %55 neyse gelişmelerden haberdar ederim Genişletmek için tıkla ... Tamamdır
Murat Alper Üye skynet' Alıntı: %55 neyse gelişmelerden haberdar ederim Genişletmek için tıkla ... kardeşim 920 içinde rom varmıdır acaba
skynet' Alıntı: %55 neyse gelişmelerden haberdar ederim Genişletmek için tıkla ... kardeşim 920 içinde rom varmıdır acaba
hajkhanx33 Üye bişi değişmemiş işte 8mplık camerada guncellemeyle ne değişebilir sati wp 10a kaldı artık
skynet Üye muratalperr55' Alıntı: kardeşim 920 içinde rom varmıdır acaba Genişletmek için tıkla ... Buradan bak eğer 920 için denim veren ülke varsa hemen oranın romunu kurarsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu arada %78
muratalperr55' Alıntı: kardeşim 920 içinde rom varmıdır acaba Genişletmek için tıkla ... Buradan bak eğer 920 için denim veren ülke varsa hemen oranın romunu kurarsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu arada %78
Peocawe Üye skynet' Alıntı: Buradan bak eğer 920 için denim veren ülke varsa hemen oranın romunu kurarsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu arada %78 Genişletmek için tıkla ... 925 için almanya o2 buldum denim bunu kurabilir miyim ben?
skynet' Alıntı: Buradan bak eğer 920 için denim veren ülke varsa hemen oranın romunu kurarsın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu arada %78 Genişletmek için tıkla ... 925 için almanya o2 buldum denim bunu kurabilir miyim ben?
skynet Üye Peocawe' Alıntı: 925 için almanya o2 buldum denim bunu kurabilir miyim ben? Genişletmek için tıkla ... Evet Yalnız oparatör romu olduğundan sorun çıkartabilir bilgin olsun
Peocawe' Alıntı: 925 için almanya o2 buldum denim bunu kurabilir miyim ben? Genişletmek için tıkla ... Evet Yalnız oparatör romu olduğundan sorun çıkartabilir bilgin olsun
Peocawe Üye skynet' Alıntı: Evet Yalnız oparatör romu olduğundan sorun çıkartabilir bilgin olsun Genişletmek için tıkla ... ne gibi sorunlar mesela?
skynet' Alıntı: Evet Yalnız oparatör romu olduğundan sorun çıkartabilir bilgin olsun Genişletmek için tıkla ... ne gibi sorunlar mesela?