Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sensation

Emekli Yönetici
Türkiye cihazı mı? Yani Ekstralar+ Bilgi kısmındaki Manufacturer Name RM kaç yazıyor?

MixRadio

Üye
Acaba 525 e gelmiş midir?

Çoğu ülkede 520 için verilmiş. Neden ilk 520 neden 620 değil

ogzhnoTr

Üye
Bu ilk son orta kavramına niye takılıyorsunuz sonuçta gelecek güncelleme

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Denim özelliklerinden faydalanamayacağımı bildiğim için hiçbir heyecan duymuyorum ilk defa . Bilseydim 1520 alırdım o zamanlar . Artık bu telefonu eskiyene kadar kullanmak durumundayım .

Tepkiler: kaygisiz43 ve ogzhnoTr
Telefonunuz güncel: 2 saniye önce

Tepkiler: suyunsesi, Murat Alper ve MixRadio
Bence önce denim özelliklerini almayan telefonlara verecekler sus payı olarak. Sonra nokia camerayı güncelleyip 1520 ve diğer modellere verecekler.

Rainesto

Üye
L920 ye ilk hangi ülkede verirlerse basacam romu

versino2

Üye
Hiç bi ülkede 925 verilmemiş herhalde bari Türkiye de ilk 925 den başlasa da değişiklik olsa

Tepkiler: Rock Ve Roll
Lumia denim de kamera da hdr modu filan gelmeyecek miydi?

erndrdyk

Üye
Windows Phone nu sevmemin bi nedenide diğer telefonlar gibi şu şu modeller alacak diğerlerine yok değil herkese eşit davranıyor 512 ram li cihazlar için oyunlar bazen sıkıntı olabiliyor gerçi ama bu imkansız değil onlarda 1 gb lik oyunları oynayabiliyor. Heyecana tüm wp kullanıcıları dahil edilmesi çok güzel bence
Windows Phone nu sevmemin bi nedenide diğer telefonlar gibi şu şu modeller alacak diğerlerine yok değil herkese eşit davranıyor 512 ram li cihazlar için oyunlar bazen sıkıntı olabiliyor gerçi ama bu imkansız değil onlarda 1 gb lik oyunları oynayabiliyor. Heyecana tüm wp kullanıcıları dahil edilmesi çok güzel bence

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı

dakamon

Üye
Mixradior servisleri LINE a satılmış galiba. Microsoft satmış