Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Biz avrupalı değil miyiz hocam :P

Önümüzdeki hafta anca gelecektir bence sonra sırasıyla tüm cihazlar alır bekleyip göreceğiz

saynesim

Üye
Lumia 1020 den hiç haber yok bide amiral gemi alacağım en sonunda duvara vuracağım geçen kızdım zaten note 2 duvarda patlattım güncelleme gelmiyor diye şimdi sıra 1020 de galiba

Lumia 1020 den hiç haber yok bide amiral gemi alacağım en sonunda duvara vuracağım geçen kızdım zaten note 2 duvarda patlattım güncelleme gelmiyor diye şimdi sıra 1020 de galiba
1020 için bi ülkede başlamış demin gördüm

_Shinku_

Üye

Almanya'ya Lumia 1020 DENIM verilmiş Almanya romu yükleyin isterseniz bir operatörünkine verildi denim. Amiraller içinden ilk ona verildi.

Evet Almanya O2 de verilmiş baktım şimdi

Hocam sen o aletleri bana doğru fırlat duvara değil.

o değil de Almanya'nın O2 romlu 820si hala Black görünüyor? adama oparatörünü bıraktırır bu durum

ben almanya 02 denim sürümünü indirdim bilgisayara fakat NSU ile yükleyemedim bir türlü cihazdaki sürümü tekrar yüklemeye kalkıyor ..

Bana bir hafta on gün için rom atmak mantıksız geliyor beklerim sonuçta çok değişmiyor

skynet

Üye
O değilde şimdi denim yüklendikten sonra bu kameradaki sararma sorunu gidecek mi yoksa illa lumia kameranın damı güncellemesini bekleyeceğiz ?

saynesim

Üye
1020 güncelleme 02 denim yani başladımı Türkiye den haber varmı arkadaşlar