bulutsuzgece Üye papakudioflu' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ne olmuş yani bende de bu var, peh... (Lumia 1030) Söylemeyecektim ama beni mecbur bıraktın Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
papakudioflu' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ne olmuş yani bende de bu var, peh... (Lumia 1030) Söylemeyecektim ama beni mecbur bıraktın
papakudioflu Emekli Yönetici bulutsuzgece' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ne olmuş yani bende de bu var, peh... (Lumia 1030) Söylemeyecektim ama beni mecbur bıraktın Genişletmek için tıkla ... Sağdaki ( İ ) bilgi butonunu halkasını ne oldu öyle. Alttan biraz traşlanmış
bulutsuzgece' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ne olmuş yani bende de bu var, peh... (Lumia 1030) Söylemeyecektim ama beni mecbur bıraktın Genişletmek için tıkla ... Sağdaki ( İ ) bilgi butonunu halkasını ne oldu öyle. Alttan biraz traşlanmış
bulutsuzgece Üye papakudioflu' Alıntı: Sağdaki ( İ ) bilgi butonunu halkasını ne oldu öyle. Alttan biraz traşlanmış Genişletmek için tıkla ... Ekranda bozukluk vardı o yüzden
papakudioflu' Alıntı: Sağdaki ( İ ) bilgi butonunu halkasını ne oldu öyle. Alttan biraz traşlanmış Genişletmek için tıkla ... Ekranda bozukluk vardı o yüzden
Serhan Üye papakudioflu' Alıntı: Lumia 830 Genişletmek için tıkla ... Abi pardon ama sen 830 u ne ara aldın 930 Varken yani şimdi Sıfır Kilometre Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu' Alıntı: Lumia 830 Genişletmek için tıkla ... Abi pardon ama sen 830 u ne ara aldın 930 Varken yani şimdi Sıfır Kilometre Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bulutsuzgece Üye braayn' Alıntı: sanırım ali kemal abiye yeni cihazlar MS Turkiye tarafından incelenmek üzere yollanıyor Genişletmek için tıkla ...
braayn' Alıntı: sanırım ali kemal abiye yeni cihazlar MS Turkiye tarafından incelenmek üzere yollanıyor Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu Emekli Yönetici Dejavuex' Alıntı: varsa alırım bir dal 830 Genişletmek için tıkla ... Buyur trafik yoğun canım sıkıldı zaten at bir tur getir. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Dejavuex' Alıntı: varsa alırım bir dal 830 Genişletmek için tıkla ... Buyur trafik yoğun canım sıkıldı zaten at bir tur getir. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu Emekli Yönetici Buyurun lumia 830 , wp8.1 update1 + lumia denim. nokia kamera ile çekim. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Buyurun lumia 830 , wp8.1 update1 + lumia denim. nokia kamera ile çekim. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KırmızıBeyaz60 Üye papakudioflu' Alıntı: Buyur trafik yoğun canım sıkıldı zaten at bir tur getir. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 830 un arka kapaktaki kırmızı şerit nedir abi?
papakudioflu' Alıntı: Buyur trafik yoğun canım sıkıldı zaten at bir tur getir. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 830 un arka kapaktaki kırmızı şerit nedir abi?
kaygisiz43 Üye papakudioflu' Alıntı: Buyurun lumia 830 , wp8.1 update1 + lumia denim. nokia kamera ile çekim. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... HARİKA!! Tabelada ki Ankara ve Eskişehir yazısını okuyabiliyorum gerçekten harika şu güncelleme inşallah tam olarak verilir.Kameranın güzelleşmesi en çok istediğim şey
papakudioflu' Alıntı: Buyurun lumia 830 , wp8.1 update1 + lumia denim. nokia kamera ile çekim. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... HARİKA!! Tabelada ki Ankara ve Eskişehir yazısını okuyabiliyorum gerçekten harika şu güncelleme inşallah tam olarak verilir.Kameranın güzelleşmesi en çok istediğim şey
Nextman Emekli Yönetici Benden bulaştı sana sanırım çekim işi ortak @papakudioflu vay bee iyi ki de çıkmadım yola .Cihazı alırım salı günü
Benden bulaştı sana sanırım çekim işi ortak @papakudioflu vay bee iyi ki de çıkmadım yola .Cihazı alırım salı günü