Abi şimdi kafama takılan bir soru var bu adamlar denimi 830 üzerinde lansmanda tanıtmadılar mı? Şimdi neden ilk 830 a Denimi veriyorlar ben 930-1520 bekliyordum.
Abi şimdi kafama takılan bir soru var bu adamlar denimi 830 üzerinde lansmanda tanıtmadılar mı? Şimdi neden ilk 830 a Denimi veriyorlar ben 930-1520 bekliyordum.
Lumia 830 zaten Lumia Denim yüklü olarak geliyor fakat bu özelliklerin aktif edilmesi için tekrar güncellenmiş. Sırada ilk olarak Lumia 930 peşinden de Lumia 1520 gelir.
Lumia 830 zaten Lumia Denim yüklü olarak geliyor fakat bu özelliklerin aktif edilmesi için tekrar güncellenmiş. Sırada ilk olarak Lumia 930 peşinden de Lumia 1520 gelir.
Ali Kemal abi şimdi bu denim olayını tam çözemedim şu mesajdan sonra. camera güncellemesi derken sadece camerayı kapsayan bi güncelleme mi geldi 830'a? yoksa normal denim güncellemesi mi?
İçinde adam gibi bir Windows 10 olan Adam gibi bir Amiral akıllı telefon isteriz. Yanında akıllı saati, akıllı kalemi hediyeli olarak. Telefon gövdesi kapağı metalik mat açık ve koyu gri. Kalemi ve saati de metalik aynı tonlarda kaplamalarla süslenmiş olsun. Saatin kesinlikle Live tile misali köşeli olması tercihtir. Ana ekranı el yapımı eski saatlerin görüntüsünde bir uygulama ile saati gösterir olsun. Bizim olsun.
Messenger uygulaması bazı cihazlarda kasılmaya sebep oluyormuş. Bu sorunu gidermek isteyen Facebook ta messenger uygulamasını kaldırmaya karar vermiş..
Yeniden Facebook programına gömülü olarak gelecek