Tavsiye LUMİA 950XL MI VEYA HUWAİ MATE 8 Mİ YADA LG V10 MU HANGİSİNİ ALMALIYIM

man20

Üye
Arkadaş samsung s6 aldı. Bu yüzden konu kilitlenebilir.

4MaGuS

Üye
dün lumia 920 ile turkcell hattımla mytubeden 1080 video izledim onu geçtim facebooktan 3g de ve 2g de takılmadan bir sürü video izledim ve hbaer takip ettim sorunsuz belki sim kart bazlı sizin bulunduğunuz bölgede iiy çekmiyor olabilir ama bunu genelleme yapmayın bu arada şuan sizin telefonda sistem ne acaba

Konu Sahibi
S6 mı kullanmaya değmez

Emre

Üye
Hayırlı olsun.

ON9

Üye
video izlemede falan youtube vb. Yerlerde sıkıntı yok zaten. Cayır cayır izliyorum. Sıkıntı Facebook ta. Sim kart yeni zaten

4MaGuS

Üye
video izlemede falan youtube vb. Yerlerde sıkıntı yok zaten. Cayır cayır izliyorum. Sıkıntı Facebook ta. Sim kart yeni zaten
size şu kadarını diye bilirim normalde facebook sanki bende wifi den biraz geç geliyor gibi ama mobilde iken anında geliyor ben hızını falan çok seviyorum şuan .ok isterseniz video falanda çekmeye çalışırım

Konu Sahibi
Arkadaşlar huwai mate 8 youtube inceledim şimdi lg v10 num yoksa mate 8 mi alayım tabi şimdi almicam yazın ortalarında fiatları duşmesini beklicez mate 8 fiyatı normal olur inşallah lumia almaktan vazgeçtim nedeni ise telin ve yazılımın gelişmesi için zaman var daha şimdi sizin tavsiyemiz lg v10 mu yada mate 8 mi

Emre

Üye
LG V10 derim.

gsmemo

Üye
Xiaomi mi note pro veya oppo r7 plus bunların üstüne cihaz tanımam