kartal-78
Üye
-
Konu Sahibi
-
sordukların arasından v10 almalısın.Arkadaşlar onumuzdeki yıl tel değiştirecem han gi teli almalıyım yardımcı olursanız lumia 950 xl mi - huwai mate 8 mi - lg v10 mu uçununde ozellikleri guzel kararsız kaldım lumia ları saten kullandım l920 kullanıcısıydım ama bazı sıkıntılardan dolayı note 3 kullanıyorum ama android pek sarmıyor tabi bunun nedeni note 3 olsa gerek sizin tevsiyelerinize önem veriyorum bu konuda şim Didem teşekkurler ederim
Dikkat ettiysen ben orda şartlı bir öneri yaptım,eğer güncellemeleri geciktirmeden yayınlarsa dedim,,şuan için tabiiki bitmemiş bir sistemin cihazına bende 2500.00 ₺ vermem.hala 950 XL öneren arkadaşlar var anlamıyorumwindowsun hali ortada daha önünde uzun yolu var,telefon seçimi için ise kesinlikle iPhone 6s diyorum
bu işin gecikmesi mi var mağazanın tam yerine gelmesi bile belli değil,benim tahminim iOS düzeyine gelmesi 2017 yi rahat bulurDikkat ettiysen ben orda şartlı bir öneri yaptım,eğer güncellemeleri geciktirmeden yayınlarsa dedim,,şuan için tabiiki bitmemiş bir sistemin cihazına bende 2500.00 ₺ vermem.
2020'den önce zor bencebu işin gecikmesi mi var mağazanın tam yerine gelmesi bile belli değil,benim tahminim iOS düzeyine gelmesi 2017 yi rahat bulur
valla uygulama çeşitliliği açısından bir kaçı hariç sıkıntı yaşamıyorum ama olanların da ne halta yaradığını anlamış değilim. Mesela bir Facebook var evlere şenlik. Adamlar 2g hızında video paylaşıyor. Ben daha şehrin göbeğinde 10-15 mbit hızla anasayfa gelmiyor!!. Boyle uygulamalar gelecekse gelmesin daha iyi.Arkadaşlar herkesin mağaza beklentisi farklı bana göre mağazada 3-5 tane daha beklediğim uygulama var,ama bir başkası için durum farklıdır.
Lg v10 çelik iceren bir cihaz lansmanda kendileri kaç kez yere atarak gösterdi yine diğer teknoloji kanalları düşürme testi yaptı arayuz olarak stabil ve samsung çakmasi demissin ama androidi android yapanin samsung olduğunu unutma bence lg v10 almalisin kardeş 64 gb tek seçenekle geliyor ikinci ekran gayet kullanışlı 4 gb ram arka kapak çıkabiliyor ekran zaten üstüne yok belki g4 inc küçük olduğu için daha net kamerası gerçekten çok iyi tek sorunu biraz ağır ve bataryası 3000 mAh 3600 felan olsa tadından yenmezdi parmak izide hızlı tecrübeyle sabittirHuaweinin malzeme kalitesi lg'ye gore katbekat iyidir bence geriye tasarım beğeni kalıyor. Huaweinin de güncelleme desteği soru işareti gibi geliyor. Adam olsa Micropsoft Açık ara önde diyecem ama Adam değil işte. Ben Oyumu Huaweiden yana kullanıyorum kılıfsız jelatinsiz cihaz kullanan biri olarak. Lg tamamen Samsung çakması 2. Sınıf malzeme kullanan sıradan bir marka gibi geliyor bana.
EnteresanMesela bir Facebook var evlere şenlik. Adamlar 2g hızında video paylaşıyor. Ben daha şehrin göbeğinde 10-15 mbit hızla anasayfa gelmiyor!!. Boyle uygulamalar gelecekse gelmesin daha iyi.
Baya bir cevap yazmıştım ki sayfa resetlendi yazdıklarım silindi. Bur da bile sıkıntı varben Facebook için ağlıyorum. Eve geçince tekrar yazacağımEnteresankim o adamlar merak ettim. Facebook aylardır Hindistan ve Afrika ülkeleri için 2G gibi düşük internet hızı olan ülkelerde kullanılmak üzere özel bir uygulama geliştirmeye çalışırken bizimkiler olayı çözmüş.
üstad Onlar ki bizim köyün Çobanları. ucuz diye Avea Woops(tabi 2g hızında)+Android veya iPhone 4/4s kullanan yedek batarya ile dağda koyun kuzu otlatan normal yurdum ÇobanlarıEnteresankim o adamlar merak ettim. Facebook aylardır Hindistan ve Afrika ülkeleri için 2G gibi düşük internet hızı olan ülkelerde kullanılmak üzere özel bir uygulama geliştirmeye çalışırken bizimkiler olayı çözmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?