Lumia 950 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 950 :)
arkadaslar lumia 920 alacağım ama bu telefonu görünce acaba beklesemmi diye düşünmedim değil buraya resim eklemeyi bilmiyorum ama google yazınca cıkıyor zaten lumia 950 :) çok etkilendim gerçekten. Ne zaman geleceği belli degil ama lumia 950 ve lumia 1001 haberleri dolanıyor. Bi bilgisi olan varmıdır acaba ? :)

Ek bilgi : Nokia için konsept tasarımlar da geliyor. Bunlardan bir tanesi de Rahul Sharma tarafından tasarlanan Nokia Lumia 950 Atlantis. Bu yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 4.8″ büyüklüğündePureMotion dokunmatik ekrana sahip.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon yonga setinden güç alan Nokia Lumia 950 Adreno 320 grafik işlemciye sahip.2GB sistem belleği, dual Dolby Surround hoparlör, 16MP Pureview arka kamera, 2MP ön kamera, 3100mAh batarya Nokia Lumia 950 Atlantis akıllı telefonun diğer özellikleri arasında. (sizcede çok sağlam değil mi)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
nerden aldın bu bilgileri? :D

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Bu arama özellikleri eklenmiş ultrabook gibi olmuş sanki özellikler :)

gkcll

gkcll

Üye
sanmıyorum böyle özellikli lumia çıkacağını çıksa ortalığı sallar aslında

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşın bahsettiği bilgiler tamamen hayali bir konsepte ait.
Yeni çıkacak modelin numarası ve özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok.
Ancak yukarıdaki gibi olmayacağı kesin.

serinaga

serinaga

Üye
Hacı ne yaptın sen yahu ? Bu özellikler için daha erken bence ...

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Hacı ne yaptın sen yahu ? Bu özellikler için daha erken bence ...

valla bu haberleri görünce bende cok sasirdim tasarimi da cok hosuma gitti neden olmasin yapilmayacak bisey degil bence :) mayis ayi gibi tanitilacagi söyleniyor bekleyip görecegiz artik dogru mu yalan mi

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Hiç fark etmez, L920 şu an ve gelecek 1-2 sene için en iyisi :) ..

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Hiç fark etmez, L920 şu an ve gelecek 1-2 sene için en iyisi :) ..

:) lumia 920 ye laf yok zaten ama bu telefonun tasarımı falan çok hosuma gitti özellikleride çok iyi canavar gibi :) (tabi doğruysa)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
:) lumia 920 ye laf yok zaten ama bu telefonun tasarımı falan çok hosuma gitti özellikleride çok iyi canavar gibi :) (tabi doğruysa)

Henüz resmi bir şey yok. Gördüklerin photoshop'dan ibaret olsa gerek diyeceğim..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu güzelim L920 ye bir FM radyo sığdıramadılar ya ben ona yanarım:)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Alıcı verici donanımsal mevcut ancak aktifleştirilmek için Microsoft'tan vize alamadılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt