ilyas_0177
Üye
Biraz abarttık mı sanki ? 1000 tl ye 3 ram snap. 808 alıcan . O dünya ya bi bilette bana please950 XL 1499 tl den 5 kuruş fazla etmez
950 de 999tl den 1 kuruş fazla etmez
çıktığı dönemde zaten modası geçmiş milletin sıkıldığı oyunları ücretli olarak piyasaya süren kendi reklamını en iyi şekilde yapacağı halo, nova, mass effect infiltrator gibi oyunların hiç birini bir kez bile kampanyaya sokmamış ms: kendin kaşındınAmerika ve bazı ülkelerde 1.499 lira gibi fiyatla satılan cihaz neden tr de 2.550 lira oluyor?
Sanırım bizleri saf yerine koymak isteyen CEO var, mıcrosoft dışarda yani tr hariç çoğu oyunları ücretsiz sunarken tr de 10 ile 20 lira fiyatla satın almaya itiyor
Bu mıcrosoft asla değişmeyecek boş yere cihazları bekleyip değişik stratejik hamle yapacağına inanmayın
surface bekliyordum gerçekten MS ye gecerim dedim fakat artık MS olayını bizde kapattık
tavsiye isteyen olursa bu cihazlar yerine LGV10 bence doğru seçim olur, o fiyata huawei mate 8 var
tam bir canavar.
herkes hak ettiği değeri alır sayın arkadaşlar.
mıcrosoft ta elbet hakettiği yerde olacaktır.
İyide neden buradasın hala, demekki sende kopamıyorsun Windows tanhala windows phone fanlığı yapıyorsunız hala uyanın bitti o ruya artık windows phone dşye bir şey yok bende bir zamanlar destekliyordum ama uyandım ruyadan sizde uyansanız iyi olur artık devir android vede iphonenun devriyakında geçecem inşallah androide
kopacam yakında az kaldıİyide neden buradasın hala, demekki sende kopamıyorsun Windows tan
kardeş burda herkes memnun sadece bikaç android yada ios kullanacak arkadaş var sen gibi. Bu ekip te gitti mi buralar eski haline döner sıkıntı yok yani...hala windows phone fanlığı yapıyorsunız hala uyanın bitti o ruya artık windows phone dşye bir şey yok bende bir zamanlar destekliyordum ama uyandım ruyadan sizde uyansanız iyi olur artık devir android vede iphonenun devriyakında geçecem inşallah androide
Yanlış anlamanızı kesinlikle istemek aman platform bu kadar yavaş bir şekilde ilerlerken siz kullanıcılar buna bir tepki göstermezseniz bu is böyle devam edecek ama firmanın biraz olsun dili yanarsa en azından aklı basına gelir. Neden böyle bir potansiyeli varken firma kullanamıyor bizim derdimiz orada yoksa bende uzun sure güzel bir wp cihaz çıkmasını bekledim ama en son 5 ay önce artık dayanamayıp iPhone aldım. Su firmaya en azından siz kullanıcılar bildirimlerinizi iletirseniz belki bizim gibi potansiyel kullanıcılar icin bir fırsat kalışı açılır ve bizde böyle iyi potansiyelli bir sistemi kullanma şansı yakalarız.Karar verdim;
Her ne kadar kullanılmaz halde olsa da biliyoruz ki zamanla yerine oturacak. Ben inanıyorum.
O yüzden bu platformu BıRakMıYoRum❗
Bu arada dışlayanlar ufaktan gidebilir. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor. Yolunuz açık olsun. (tabi kafayı yemeden durabilirseniz orada)
Çok güzel bir konuya deyindiniz.Yanlış anlamanızı kesinlikle istemek aman platform bu kadar yavaş bir şekilde ilerlerken siz kullanıcılar buna bir tepki göstermezseniz bu is böyle devam edecek ama firmanın biraz olsun dili yanarsa en azından aklı basına gelir. Neden böyle bir potansiyeli varken firma kullanamıyor bizim derdimiz orada yoksa bende uzun sure güzel bir wp cihaz çıkmasını bekledim ama en son 5 ay önce artık dayanamayıp iPhone aldım. Su firmaya en azından siz kullanıcılar bildirimlerinizi iletirseniz belki bizim gibi potansiyel kullanıcılar icin bir fırsat kalışı açılır ve bizde böyle iyi potansiyelli bir sistemi kullanma şansı yakalarız.
İste burada belki ben doğru bir wp cihaz kullanmıyorum ancak emin olun fanlık derecesinde seviyordum ama bu Nokia satın alımı ve MS bu hamleleri bizi soğuttu sistemden. Sonra da insanların beğenmiyorsanız konuşmayın gidin gibi sözleri rahatsız edici oluyor. Sadece yapılan hamleler yanlış ve sistem icin üzücü seyler. Nerede o 2 sene önceki o büyük umutlar o heyecanlı bekleyişler.Çok güzel bir konuya deyindiniz.
fakat biz Nokia zamanında yanı tam 3.5 yıl önce Microsoft tarafına bildirdik, Nokia nin kendi bünyesinde gerçekten çok değerli arkadaşlar var birlikte geliştirip sorunları çözelim dedik
Microsoft, bizim kimseye ihtiyacımız yok sorunları biz çözebiliriz dedi
benimde laz damarım tutunca destek veren arkadaslarımı Microsoft tan ayırdım
adamlar herşeyi yapabiliriz siz kimsiniz demek istedi resmen
hem Nokia kendi adamlarını 1.5 yıl önce çekti Microsoft şuan desteksiz buralara kadar iyi bile geldi yani
her wp haberini ayrı keyifle okur 5-6 ay sonra gelecek yenilikleri düşünür keyiflenirdim (mkvli video oynatıcı, daha fazla kullanışlı uygulama , daha etkin metro arayüzü, daha gelişmiş kullanıcı deneyimi, diğer platformlara fark atan özellikler, imrenilen eşsiz cıvıl cıvıl renkli tasarım,İste burada belki ben doğru bir wp cihaz kullanmıyorum ancak emin olun fanlık derecesinde seviyordum ama bu Nokia satın alımı ve MS bu hamleleri bizi soğuttu sistemden. Sonra da insanların beğenmiyorsanız konuşmayın gidin gibi sözleri rahatsız edici oluyor. Sadece yapılan hamleler yanlış ve sistem icin üzücü seyler. Nerede o 2 sene önceki o büyük umutlar o heyecanlı bekleyişler.
lumia 1520 çok rahat onun yerini alır zatenGelmese de olur.
microsoft kendi yol cizergesin de bence cok iyi yol gittiİste burada belki ben doğru bir wp cihaz kullanmıyorum ancak emin olun fanlık derecesinde seviyordum ama bu Nokia satın alımı ve MS bu hamleleri bizi soğuttu sistemden. Sonra da insanların beğenmiyorsanız konuşmayın gidin gibi sözleri rahatsız edici oluyor. Sadece yapılan hamleler yanlış ve sistem icin üzücü seyler. Nerede o 2 sene önceki o büyük umutlar o heyecanlı bekleyişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?