Tavsiye Lumia 925

Sponsorlu Bağlantılar

kaan7765

kaan7765

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925
Arkadaşalr bn lumia 925 alcam ama bütçe biraz kısıtlı akakçede gördüm 1100 liraya felan var ben bunlar alınırmı die sorcaktım Yardım ederseniz mutlu olurum şimdiden tşk.

alical33

alical33

Üye
valla her siteye güvenilmez

drangela61

drangela61

Üye
aynen öyle her siteye güvenmek biraz zor ama ben şunu söyleyeyim Zonguldak'ta yaşıyorum ve bir dükkanın 1200 liraya sattığını gördüm yani sen de bulunduğun şehirdeki dükkanlara bakıp pazarlık falan biraz uyguna alabilirsin gibi..
ayrıca vatanda şu an 1300 lira..
Saygılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
akakçe kara gun içindir kara güne düşme :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Akakçe de güzel fiyatlarla birlikte "pek çok site" listeleniyor.
Söz konusu sitelerden satın alma açısından bir güvenlik açığı olacağını sanmıyorum ancak gerek müşteri hizmetleri desteği, gerekse ürün tedarik ve gönderimi, iade koşulları vb durumlarda bilhassa adı-sanı duyulmamış olanlarla sorun yaşayabilirsiniz.
O yüzden eğer adını pek duymadığınız bir site ise mutlaka satın almadan önce Google'dan hakkında araştırma yapın.

kaan7765

kaan7765

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Servis Yettmezliği var onu biliomda hani bu rom geç gelme olayı varya ondan korkuyom

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence yaşadığın şehirdeki dükkanları gez ama sana tavsiyem akşam gez çünkü şunu öğrendim akşam ticareti daha ucuza denk getirebiliyorsun adamlar indirim yapabiliyorlar gayet iyi şekilde ben şahsen öyle yapıyorum :)

Üst Alt