Telefon Tavsiyesi Lumia 925 vs. Lumia 920 vs. Başka Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 vs. Lumia 920 vs. Başka Telefon
Evet arkadaşlar yine ben :D neyse başlıkta belirttiğim gibi 900 tl bütçem var lumia 925 920 ya da başka telefon var mı ? Performans birinci öncelik :)

ErenMSC

Üye
925 ve 920 :hmmm Tabiki 925 kardes

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
sağol adaşım :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bakalım telefonu ne zaman alacaksın

98farom98

98farom98

Üye
Bencede 925

furkankaya559758

Üye
Performans diyorsan 925 daha iyi.

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar hayırlısıyla 1.5 ay sonra falan düşünüyorum Allah'ın izniyle :) tabi o zamana kadar lumia 830 falan gelirse onlara bakmadan etmem fakat sadece lumia değilde 900 tl nin hakkını verebilecek başka yüksek performanslı bir telefon yok mu ?

lazye

lazye

Üye
Biraz zorlayim nexus 5 veya LG g2 belki :)

archh

Üye
Lg g2 alabilirsin bence :-)

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
g2 bütçeyi çok aşıyor ama

MaxipmaN

Üye
Magazya takılmazsan onemi fazla yoksa 925 iyi secim olur

ErenMSC

Üye
925 :oke:

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
peki sağolun arkadaşlar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 1320

lazye

lazye

Üye
Lumia 925 :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence ikisinide alma senin yerinde olsam hiç düşünmeden 930 derdim benim bile bazen şuan alasım geliyor ama tutuyorum kendimi bir çok özellik var bu cihazlar arasında örnek kamera 20mp 4k video desteği geliyor biraz farklı bu incelemeniz gerekiyor ekran full hd işlemci 4 çekirdek 2gb ram hafıza 32 alırsın yeter zaten ses konusunda daha üstün şuanki tellerden tasarım desen on numara bence hafifte kalınlıkta çok fazla sayılmaz bir pili birde ön kamera düşük gelebilir onun dışında bir sorun yok bence, pilinide forumda kullanan arakdaşlardan ve moderatörlerden yogun kullanım sonunda dahi 1 günü çıkardığını söylediler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bence ikisinide alma senin yerinde olsam hiç düşünmeden 930 derdim benim bile bazen şuan alasım geliyor ama tutuyorum kendimi bir çok özellik var bu cihazlar arasında örnek kamera 20mp 4k video desteği geliyor biraz farklı bu incelemeniz gerekiyor ekran fu ll hd işlemci 4 çekirdek 2gb ram hafıza 32 alırsın yeter zaten ses konusunda daha üstün şuanki tellerden tasarım desen on numara bence hafifte kalınlıkta çok fazla sayılmaz bir pili birde ön kamera düşük gelebilir onun dışında bir sorun yok bence, pilinide forumda kullanan arakdaşlardan ve moderatörlerden yogun kullanım sonunda dahi 1 günü çıkardığını söylediler
İyi , güzel yazmışsın da 900 lira bütçe ile çok zor be kardeşim. Yoksa burdakiler de onu önerir.

Serhan

Serhan

Üye
4.El 930 Düşünebilirsin :oke:
[O ikisinin arasından her türlü 925 ]

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Asiyor ama 2.el aşmaz sidir düşünüyorsun heralde

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye