Telefon Tavsiyesi lumia 925 veya 735

Ben olsam 735 alırdım. 925e göre yeni nesil işlemci taşıdığı için gelecek güncellemelerde kısıtlaması daha az olacaktır. Sırf bu bile yeter. Sonra canları sıkılıyor kullanıcıların neden bize şu özellikler gelmiyor diye.

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yorum için teşekkürler. Isınma problem değil sarjıda şuanda powerbank kullanıyorum tasarım olarakta iyi 925 fevkalade bir telefonda ama işte su güncelleme olayı canımı sıkıyor

Seni bilmiyorum da, ben güncelleme konusunu dert etmiyorum.Bu telefonu da 2 yıl kullanıp değiştiririm o yüzden o kadar da önemsemiyorum

925 tasarım olarak harika bir telefon ama 16 gb modelleri biraz depolama konusunda sıkıntı yaşatır sana. Eğer bulabilirseniz 32 GB modeline bakınız. ( Ah Nokia şu cihaza hafıza kartı desteği verseydin efsane olurdu herhalde).
735 hafıza kartı desteği ve güncel bir cihaz olması nedeniyle daha alınabilir telefon.
Ben şahsen 735 i tercih ederdim.
Hangi cihazı alırsanız alın pişmanlık duymazsınız umarım.

omerk88

Üye
arkadaşım ben hepsiburada.com dan 1.5 ay önce 16 gb 925 aldım daha önce 920 kullanıyordum o dönem para lazımdı sattım şimdi cihazdan çok memnunum daha şık daha karizmatik hafıza olayı beni pek rahatsız etmiyor, güncelleme olayına takılma en kotu 2 sene daha güncelleme alır bunlar

lumia 735 1000tl 925 ise 700 tl ve neredeyse tüm özellikleri aynı bence güncelleme konusunda ikiside aynı desteği alır bir de 735 de sanal tuş var telefonu basitleştiriyor hiç güzel değil bence 925 daha oturaklı bir telefon

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
Herkese birer birer teşekkür ederim zaten windows çok stabil bir işletim sistemi hangi cihazı alsak sıkıntı çıkmaz onu hepimiz biliyoruz.Bende sizin gibi düşünüyorum sistem özellikleri aynı zaten tasarım desen 10 numara yani kısaca 925 diyorum bende hepinize teşekkürler iyi forumlar

Tepkiler: Masquerain

mtoyanik

Üye
yaza kadar lumia 1520 kalmayacağından emin misiniz ? çünkü bende yazın almayı planlıyordum

papakudioflu

Emekli Yönetici
yaza kadar lumia 1520 kalmayacağından emin misiniz ? çünkü bende yazın almayı planlıyordum
şu anda her yerde kampanyalı satılıyor. Yaklaşık iki yıllık cihaz olacak o zamana kadar. Belki de Türkiye'ye girişi biter diye söyledim.

Tepkiler: tgoksen1