tgoksen1
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşte o destekleme işi biraz korkutuyor ve su sanal tuşlar benimde hoşuma gitmiyorİşlemcide pek bir fark yok ikiside birbirine çok yakın performans verir. Kamera bazında 925 biraz daha iyi. Yoksa tasarım falan zevk meselesi.
Ha birde 735'de sanal tuşlar var. Ben şahsen hiç beğenmiyorum sanal tuşlarını ama olay sende bitiyor.
Ve 735 daha yeni olduğundan belki daha uzun zaman desteklenir.
Neden peki dostum biraz açıklar mısınBenim tercihim bu ikisi arasında 735 olurdu
Daha güncel olduğu içinNeden peki dostum biraz açıklar mısın
925 almaya karar verdım tasarım olarak daha ağır benceinternetten alamayı dusunuyorum hangi siteyi önerirsiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya sımdı bıraz daha dusundum acele etmeyım su w10da ne olacak bır goreyım hangi telefon guncelleme alacak falan ona göre diyorum belki 735 duser fiyatı?
Bir kere daha düşün derim
Düşer mı kıLumia 925 derim ama bekle 1520 al derim yaza ddoğru fiatı duşuyor çunku
Yaza kadar piyasada Lumia 1520 kalmaz. Ama büyük ekran sorun olmaz ve bir kaç ay daha beklerim dersen Lumia 1330/1335 ideal bir cihaz olacak.
14 MP Kamera, 5.7&5.5" HD 720p ekran, Snapdragon 400&410 chipset,1 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 3400mAh batarya ve SD kart gibi özellikleri olacak. Fiyatı da muhtemelen 1000-1200 arası olur.
Bu cihaz-lar henüz resmiyet kazanmadı. Muhtemelen Mart'ın birinde mwc'de duyurulup Nisan gibi satışa sunulur.Ali Kemal Hocam, benimde niyetim vardı ama 1520' ye. Piyasa da Lumia yok, yani koca ADANA' da. Bahsettiğiniz Lumia 1330/1335 cihazlar acaba ne zaman gelebilir ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?