erdgnblt Üye mstcnk' Alıntı: abiler iphone4 bile 1000 liraya yeni düştü bu telefon ondan kat kat iyidir yani... Genişletmek için tıkla ... iPhone telefon değil elma satıyor, normal
mstcnk' Alıntı: abiler iphone4 bile 1000 liraya yeni düştü bu telefon ondan kat kat iyidir yani... Genişletmek için tıkla ... iPhone telefon değil elma satıyor, normal
BrahimOkumus Üye Buyrunn taze çıktı 1.399 TL peşin fiyatıyla Nokia Lumia 925; Eylül ayından itibaren tüm Avea bayilerinde meraklılarıyla buluşuyor.
Buyrunn taze çıktı 1.399 TL peşin fiyatıyla Nokia Lumia 925; Eylül ayından itibaren tüm Avea bayilerinde meraklılarıyla buluşuyor.
m542tf Üye kör şeytan diyor git al şu telefonu! Ama şeytana uymayıp almayacağım fiyat makul abartılı değil
dakamon Üye Telefon 920 oranla daha hafif ve kamerası daha iyi 1400 tl olsa normal derdim ama 1500 tl ye de bi eşy demem telefon güzel beyler 32 gb lısı fiyatı normal. Hali hazırda 920 hala 1300 tl çok ağır bir telefon ayrıca.
Telefon 920 oranla daha hafif ve kamerası daha iyi 1400 tl olsa normal derdim ama 1500 tl ye de bi eşy demem telefon güzel beyler 32 gb lısı fiyatı normal. Hali hazırda 920 hala 1300 tl çok ağır bir telefon ayrıca.
m542tf Üye kimbilir_01' Alıntı: 32 gb olanın fiyatını bilen var mı Genişletmek için tıkla ... vodafone tarifeye ek olarak verecektir ki 24 ay taahhüt isterler
kimbilir_01' Alıntı: 32 gb olanın fiyatını bilen var mı Genişletmek için tıkla ... vodafone tarifeye ek olarak verecektir ki 24 ay taahhüt isterler
ÖEY Üye keremunye' Alıntı: Az önce Türkcell Platinum ile yaptığım görüşmede kaç gb olduğunu bilmiyorum ama fiyatı 1399₺ olarak geleceği kesinleşmiş.sizlerle paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla ... Geç kaldın dostum Ben bu haberi vermiştim
keremunye' Alıntı: Az önce Türkcell Platinum ile yaptığım görüşmede kaç gb olduğunu bilmiyorum ama fiyatı 1399₺ olarak geleceği kesinleşmiş.sizlerle paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla ... Geç kaldın dostum Ben bu haberi vermiştim
ÖEY Üye Hayırlısı olsun vodafone'a çalımı attılar valla 27 Ağustos'ta cihazları göndermeye başlayacaklarmış.