Tavsiye lumia 925 mikrofon çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925 mikrofon çalışmıyor
Sorun geçen yazdan beri var. arama sırasında hoparlörü açarsam ses karşıya gitmiyor aynı sorun dikey video çekerken de mevcut. telefonlu düşürmedim birden bire çıktı sorun
Telefonun alt köşesinde bir çentik var toplu iğne başı kadar bir ay kadar önce telefonu beş hizasından düşürdüm çentik dışında sorun yok garantiden çıkmış mıdır?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Düşürme" durumu garanti dışı sayılır.
Herhangi bir dış etken olmaksızın ve günlük kullanımda kendiliğinden gerçekleşen arızalar garanti kapsamına girer.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Mikrofon sorunu düşürmekle olmadı geçen yaz durduk yerde oldu düşürmeyle sorun da çıkmadı, sadece ayrıntı
Muhtemel sorun nedir bir fikriniz varmı yabancı forumlarda sorunun kronik ve yazılımsal olduğunu okumuştum sizde de benzer sorunlar varmı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920 kullanıyorum.
Hoparlör açınca karşıya giden sesin kesilmesi gibi bir durum yaşamadım.

Lumia 925 kullanan arkadaşlar, yorumlarıyla yardımcı olabilirler belki.
Öncelikle telefonun "kulaklık girişini" ve "hoparlör kısmını" üfleyerek temizlemeye çalışın ve bir de öyle deneyin.
Yine de düzelme olmuyorsa garantiye vermenizde fayda var.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam telefonu aldığım ilk günden beri sesin karşıya gitmeme sorunu vardı.Hoparlör patlattı ayriyetten 2 yıl oldu nerdeyse alalı bir iki kez tamire gitti.Kvk değiştirmelerini istedim değiştirmediler(ne hikmetse)telefonu değil içindeki mikrofon ve hoparlörü değiştirmesini. En sonunda kendi şehrimdeki telefoncuya götürüp parası neyse vericem yap şunu dedim 90 tl tuttu hoparlör-mikrofon-sim kart okuyucusu... 1 günde kurtulursun hocam

Son düzenleme:
lynx3333

lynx3333

Üye
arkadasım telefonunu garantiye verebilirsin aynı sorun bende de vardı verdim sıfır telefon verdiler haberin olsun sakın işlem yaptırma telefoncularda ver garantiye

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkadasım telefonunu garantiye verebilirsin aynı sorun bende de vardı verdim sıfır telefon verdiler haberin olsun sakın işlem yaptırma telefoncularda ver garantiye
Bendede alttaki 2 hoporlor patlak ses cızırtılı gelıor birden oldu garanti yaparmı yaparsada nasıl yollucm garantiye 920 tel herşeyi özelden ayrıntılı anlatırmısın yollamak istiyorum

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Benim endişelendiğim telefonun altındaki çentik soruna yol açmamasına rağmen garanti bozuk diye ücret talep ederlerse pederin hoşuna gitmez son garanti macerası pek İyi gitmedi 160 lira bayıldık Bi şarj sorununu halledemediler kvk sağolsun.

Bunu Türkcell'den aldım aynı sıkıntıyı çıkarırlarmı yoksa çentiği görmezden gelirler mi