Tavsiye Lumia 925 Mi Iphone 4s Mi

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 Mi Iphone 4s Mi
Merhaba Arkadaşlar Sizce bu iki telefon kıyaslandığında hangisi iyi (ben bu iki telefon arasında kaldım apple tasarımı çok iyi ve göze hoş görünüyor kibar bir telefon diger yandan yeni çıkan kamerasıyla nokia lumia 925)
Apple 4s ve lumia 925 kullanan arkadaşlar en önemli sorun bu BATARYA kullanımı nasıl
Apple 4s batarya 1gün dayanmıyor diyorlar lütfen batarya hakkında bilgi verirmisiniz....
Teşekkür Ederim.....

tgoksen1

Üye
biraz bekle lumia 1320 al bence:good:

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
nokianın bataryasına güven.4s i bilmem ama 4 un batarya su gibi akıyo

Hagios

Hagios

Üye
Apple kötülemek gibi olmasın ama ios7 ile birlikte batarya kullanımı çok kötü olmuş.Arkadaşlardan ve kardeşimden gördüğüm kadarıyla daha önce 1 günü çok rahat çıkardan telefon şimdi 1 gün dayanmıyor. ( Kardeşimin 4s fakat ios7 güncelleyenlerden de duydum bunu)

Türe

Türe

Üye
925

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Apple'ın Telefonuda ufak ve kibar nokianın biraz büyük batarya konusunda deneyimi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

evarietyw

evarietyw

Üye
:bigstar:ben lumia 925 in tasarımına hastayım

tgoksen1

Üye
artı bıldığım kadarıyla ios7de kasıyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Lumia925 kullanıyorum,ios7'yi test etmek için de bir hafta boyunca iphone4 ve 4S'i dönüşümlü olarak kullandım.

Tabi ki kullanıma bağlı olarak şarj konusu değişir. Fakat aynı kullanım şeklinde Lumia925 daha fazla şarj suresi veriyor. Telefonu yoğun kullanan birisi değilsen iki cihaz da bir günü rahat çıkartıyor. Ama biraz internet,oyun,fotoğraf işine girersen Lumia925 iphone 4S'ten 3-4 saat fazla gidiyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben 4s almanı tavsiye etmem. Şu andaki telefonum 4s önceden 920 kullanıyordum. 4s'i günde iki kere şarj ediyorum. Oyun oynayan biri değilim, 3g sürekli kapalı, buna rağmen yetmiyor. Ayrıca ios 7 kurmadım. Daha önce veya şu anda hangi telefonu kullanıyorsun bilmiyorum ama ben 920'den 4s'e geçtikten sonra çok zorlandım ve zorlanıyorum. Özellikle ekran boyutu açısından! Küçücük ekranda internette gezinmesi ve yazıları haberleri okuması işkence. Mesaj yazarken yanlış harflere daha çok basıyorsun. Kelime tahmin ve düzeltme yeteneği tamamen sıfır. Ha evet oyun ve uygulama konusunda apple store zirvede ona bir şey diyemem. Uzun lafın kısası eğer çok aşırı oyun ve uygulama delisi değilsen bence 925 al veya biraz daha bekle yeni gelecek Lumialara bir bak derim.

• Beğen
Tepkiler: qweratomic
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için Teşekkür Ederim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt