Lumia 925/Lumia 735

skynet

Üye
Benim anlamadığım bu yüz algılama gayet iyi çalışıyor neden lumia kamerada yok ? Yani alt modellerde

iki farklı konuda da yardımcı olduğun için tskler...

Tepkiler: emz
Malesef Şarj adaptörü o şekilde değildi gördüğüm kadarıyla.Eski şarj aletleri gibi tek parçadan oluşudu.
Evet 520de de tek parça bazılarına tek parça koymuşlar ama 925'te 2 parça halinde.
Bu adamları anlamıyorum ya yeni çıkan telefonlara bari yapmasınlar böyle şeyleri

Tepkiler: Serhan

emz

Üye
Benim anlamadığım bu yüz algılama gayet iyi çalışıyor neden lumia kamerada yok ? Yani alt modellerde

Her model için var zaten lumia selfie. Lumia kamera dahil etmiyor zaten hiçbir şeyi. O yüzden kırk çeşit program kuruyoruz keşke hepsi birleşse

skynet

Üye
Her model için var zaten lumia selfie. Lumia kamera dahil etmiyor zaten hiçbir şeyi. O yüzden kırk çeşit program kuruyoruz keşke hepsi birleşse
Hayır benim demek istediğim lumia selfi deki otomatik yüz algılama bütün modellerde aktif ama lumia kameradaki yüz algılama alt modellerde neden yok onu merak ediyorum

emz

Üye
Hayır benim demek istediğim lumia selfi deki otomatik yüz algılama bütün modellerde aktif ama lumia kameradaki yüz algılama alt modellerde neden yok onu merak ediyorum

Ona geçerli bir sebep yok işte

Tepkiler: skynet