Yardım Lumia 925 almayı düşünüyorum lütfen bakın

Sponsorlu Bağlantılar

JosephLion

JosephLion

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 almayı düşünüyorum lütfen bakın
2 sene android kullandım şimdi lumia almak istiyorum ama bi sorum olacak size android gibi internetten indirdiğimiz apk leri kurabiliyormuyuz ve kullanabiliyormuyuz ? kısaca internetten wp için oyun indirdim bunu telefona kurabiliyormuyum ?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
925 güzel tel ama şarj performansı biraz muamma

yamanyurt

Üye
Kardeş dedığın gıbı olmaz mağazada ne warsa onu oynarsın yada kırdırcan teşı osekıl kacak uygulama atarsın... Ama mağaza doyurucu ben gecen sen ağustos gıbı l920 sardı bende mağaza gelısmemıs olduğu ıcın sıkıldım hemen androıdın samsun harıc bırcok markanın amıral gemısını kullandım sonra tekrar L1020 aldım cok memnunum. Mağaza her gün gelişiyor...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fiyatını hakeden bir cihaz kesinlikle almalısın.

fk555897

fk555897

Üye
Yakında Lumia 930 çıkacak. Çıkınca Lumia 930 al.

JosephLion

JosephLion

Üye
    Konu Sahibi
abilerim sorun lumia almam değil zaten lumia alcam ama markette gta 12 tl sanırım onun dosyasını internetten indirsem öyle yükleyebilirmiyim telefona ?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Telefonu unclock edip yukleyebilirsin.Forumda bunu ayrıntılı olarak anlatan konuya bakabilirsin.unclock etmeden mağaza dışından oyun yukleyemezsin.Androidteki apk atıp kurmak kadar kolay değil biraz uğraştırıcı fakat yuklenebiliyor.

JosephLion

JosephLion

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim herkese :)

dark_13

Üye
TASARIM OLARAK GÜZEL BİR CİHAZ

mürteza16

mürteza16

Üye
Bence al. Dediğini yapabilirsin.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
925 almaya karar verdiysen özelden görüşebiliriz

dark_13

Üye
iyi cihaz

wndrby

wndrby

Üye
şarjı yogun kullanımda ne kadar gidiyo acaba. cok mu kötü bunun sarjı.. almayı düşünüyorum da

Üst Alt