Telefon Tavsiyesi lumia 925 almalı mı

Sponsorlu Bağlantılar

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925 almalı mı
arkadaşlar 925 nasıl bir telefon almayı düşünüyorum veya 1000-1200 tl civarında güzel tel önerebilir misiniz

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Eğer elimdeki telefon beni uzun süre götürsün istiyorsan çok iyi bir tercih olur.Kamerası çok iyi.Windows Phone gelişiyor eğer facebook oyunlarını oynarım diyorsan windows phone alma.Kişiye göre mağaza yeterli yada yetersiz gelebilir.Telefon özellikleri olarak gayet hızlı,yeterli.Tasarımı atlamayalım muhteşem :)

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Wp istiyosan en uygun seçenek. O civarlarda nexus 5 falanda alabilirsin

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Al

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Eskidi artık ama yinede iyi

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
geçen yaz çıktı ama donanımdan kaybediyor artık

920 ile 925 tek farkı kablosuz şarj birinde var birinde yok 920 2012 urunu 925 i 920 ye benzetiyorum fark olmadığı için ayrıca donanımda ne kaybediyor hala alınır

kemsaf

kemsaf

Üye
lumia 930 u bekle

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
1500₺ varsa en az bekle

MaxipmaN

Üye
920 ile 925 tek farkı kablosuz şarj birinde var birinde yok 920 2012 urunu 925 i 920 ye benzetiyorum fark olmadığı için ayrıca donanımda ne kaybediyor hala alınır

920de amoled mi vardı acaba?

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Amoled 925te 920de ips var

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Hmmm ampled ekran daha iyi ama hmmm

burakcan42

Üye
ekranı 920ye göre daha net ve ışıkta gorunurluluğu çok daha iyi. ama kamerası mükemmel olayına katılmıyorum. ayrıca bence 8.1 tam sürüm gelene kadar bekle. şu anda preview yüklü bende batarya kalitesi berbat. günde 3 kez şarja takıyorum neredeyse. ve dediğin gibi kamera da çok iç açıcı değil bence.

JosephLion

JosephLion

Üye
kullanıyorum çok memnunum al

meg1ddo

meg1ddo

Üye
evet 925'in kamerası muazzamdı amber güncellemesinde ama amberden sonra algoritmasını değiştirdiler ve kalitede büyük bir düşüş yaşadı ama 8.1 le yine o eski amberdeki kamera gelecek deniliyor eger o kamera geri gelirse 925 in önünde durabilecek bir kamera yok piyasada 1020 hariç. böyle deyince kamerası kötü mü demeyin su anda bile piyasanın en iyilerinden. ama amberdeki kamera gelince en iyi 2-3 ten biri olacak.