Telefon Tavsiyesi Lumia 925 alınırmı? (600tl acil yardim!!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 alınırmı? (600tl acil yardim!!!!)
Başlıkta belirtdiyim gibi 2ci el Lumia 925 alınırmı? Cihaz cok iyi sanki yeni alınmış gibi,arkadaşim kullaniyordu Iphone gecince 925i bana 600 veriyor..sizce almalimiyim?? Telefon hakkinda bilgim yok,bilgi verirseniz sevinirim.tesekkurler

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Başlıkta belirtdiyim gibi 2ci el Lumia 925 alınırmı? Cihaz cok iyi sanki yeni alınmış gibi,arkadaşim kullaniyordu Iphone gecince 925i bana 600 veriyor..sizce almalimiyim?? Telefon hakkinda bilgim yok,bilgi verirseniz sevinirim.tesekkurler
Çok güzel bir fiyat eğer dediğin gibiyse kaçırma derim hafızası kaç gb acaba ?

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Wplerden cok anlamam o yüzden konu actimki bilgi verir arkadaşlar,hafizadan cok ram falani merak ediyorum

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Wplerden cok anlamam o yüzden konu actimki bilgi verir arkadaşlar,hafizadan cok ram falani merak ediyorum
Ram Windows Phone da sistem stabilliğini etkilemiyor. Alt seviye bir wp cihazıyla üst seviye bir wp cihazı aynı hızlarda çalışabiliyor. Ramine gelince 1 gb rami var kamerası oldukça kaliteli. 925 iki modelden oluşuyor biri 16 gb diğer i 32 gb.925'te hafıza kartı takamıyorsun o yüzden 32 gb almanı öneririm. Ama ben çok oyun oynamam diyorsan sana 16gb da yetebilir.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Ram Windows Phone da sistem stabilliğini etkilemiyor. Alt seviye bir wp cihazıyla üst seviye bir wp cihazı aynı hızlarda çalışabiliyor. Ramine gelince 1 gb rami var kamerası oldukça kaliteli. 925 iki modelden oluşuyor biri 16 gb diğer i 32 gb.925'te hafıza kartı takamıyorsun o yüzden 32 gb almanı öneririm. Ama ben çok oyun oynamam diyorsan sana 16gb da yetebilir.
Sanırım 32gb cunki hafizayi baya doldurmuş ve cok oyun yuklemiş,asphalt8,gt racing2,dungeun hunter4 ve başka oyunlar yuklu.ama hafiza karti olmamasi biraz kotu

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Sanırım 32gb cunki hafizayi baya doldurmuş ve cok oyun yuklemiş,asphalt8,gt racing2,dungeun hunter4 ve başka oyunlar yuklu.ama hafiza karti olmamasi biraz kotu
O zaman kaçırma derim ;)

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
:D

cortex47

cortex47

Üye
Harika bir fiyat ve eski bir Lumia 925 kullanıcısı olarak kesinlikle almanızı öneririm. Özellikle kamerasına ve yapabildiklerine hayran kalacaksınız :)

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Aldım :)

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cortex47

cortex47

Üye
Güle güle kullanın. Hafızası kaçmış? 16 mı 32 mi?

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
32lik

• Beğen
Tepkiler: cortex47
manyaklar61

manyaklar61

Üye
Bencede kesinlikle al tasarım harikası

The Shadow