İstek lumia 925 açma kapatma tuşu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

lumia 925 açma kapama tuşu sorunu

• Kullanılan toplam oy
    5
raziyeozcelik

raziyeozcelik

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925 açma kapatma tuşu sorunu
Arkadaşlar merhaba. Lumia 925 kullanıyorum telefonumda hiç bir darbe ve düşürme olmadı. 3 4 gün önce telefonumun açma kapama yerinde sorun oluştu. Tuşta bir çıkık veya içe göçme gibi bir problemde yok . Bilen varsa yardımcı olabilir mi??

ErenMSC

Üye
Garantiye yolla

raziyeozcelik

raziyeozcelik

Üye
    Konu Sahibi
Servise vermek istemiyorum

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sErvis ayak üstü bile yapabilir. Ama kendin kurcalarsan garanti dışı bırakırsın telefonu.

raziyeozcelik

raziyeozcelik

Üye
    Konu Sahibi
Sıfırlasam düzelir mi acaba

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Tuş donanım oluyor istediğin akdar sıfırla düzelmez. Servise git ayak üstü yapabilirler büyük ihtimalle. Ben nokia n8 kullanırken (2-3 sene önce) tuşta sıkıntı yaşadım göçme oluyordu ayak üstü 10 dakikada falan yapıp verdiler. Git söyle telefonum lazım bana hemen yapabilirmisiniz diye yaparlar.

raziyeozcelik

raziyeozcelik

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Servise götürmen daha sağlıklı olur ama ayaküstü olacak iş değil onu kaydını yapıp işleme almak bile 1 gün sürer, önlerinde iş yoksa sıra sana gelir aynı gün olmasa da ertesi gün alırsın, çok beklemezsin korkma servise vermekten.

raziyeozcelik

raziyeozcelik

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapayım o zaman teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Servis en az 30 gun ama başkada çare yok gibi

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Servis en az 30 gun ama başkada çare yok gibi
En az değil, en çok 30 gün, süre içinde yapılamazsa tüketici bazı haklarını kullanabilir, ama bu sorun 1-2 gün içinde halledilir.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Anket te fenaymış ha :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
fk555897

fk555897

Üye
Servise götür bir sor. Kısa sürede yapılabilecek bir şeyse hemen hallederler.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefon servislik oldu ise Allah kurtarsın. Hele birde Maltepe'deki etkili ve yetkili Teleservice !!!!! servise giderse sabır diliyorum sana.

Üst Alt