Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsteklumia 925 açma kapatma tuşu sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
raziyeozcelik
Üye
Konu Sahibi
lumia 925 açma kapatma tuşu sorunu
Arkadaşlar merhaba. Lumia 925 kullanıyorum telefonumda hiç bir darbe ve düşürme olmadı. 3 4 gün önce telefonumun açma kapama yerinde sorun oluştu. Tuşta bir çıkık veya içe göçme gibi bir problemde yok . Bilen varsa yardımcı olabilir mi??
ErenMSC
Üye
Garantiye yolla
raziyeozcelik
Üye
Konu Sahibi
Servise vermek istemiyorum
>Pessimistic.
Üye
sErvis ayak üstü bile yapabilir. Ama kendin kurcalarsan garanti dışı bırakırsın telefonu.
raziyeozcelik
Üye
Konu Sahibi
Sıfırlasam düzelir mi acaba
>Pessimistic.
Üye
Tuş donanım oluyor istediğin akdar sıfırla düzelmez. Servise git ayak üstü yapabilirler büyük ihtimalle. Ben nokia n8 kullanırken (2-3 sene önce) tuşta sıkıntı yaşadım göçme oluyordu ayak üstü 10 dakikada falan yapıp verdiler. Git söyle telefonum lazım bana hemen yapabilirmisiniz diye yaparlar.
raziyeozcelik
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler
meg1ddo
Üye
Servise götürmen daha sağlıklı olur ama ayaküstü olacak iş değil onu kaydını yapıp işleme almak bile 1 gün sürer, önlerinde iş yoksa sıra sana gelir aynı gün olmasa da ertesi gün alırsın, çok beklemezsin korkma servise vermekten.