aleranol Üye Önemli olan zaten çekirdeği söküp atmak. Sonra driver falan. Olmasa da olur ama stabilite olmaz. Keşke imkanım olsa da ben uğraşsam.
Önemli olan zaten çekirdeği söküp atmak. Sonra driver falan. Olmasa da olur ama stabilite olmaz. Keşke imkanım olsa da ben uğraşsam.
61semih Üye okadar parayı 920 ye verecek olan isterse zaten androidli bir telefon alırdı.gereksiz ve olması güç
Furkan Emekli Üye MaxipmaN' Alıntı: belle refresh yükleyin böyle güzel tarayıcı görülmedi Genişletmek için tıkla ... Sorunlu olan
MaxipmaN' Alıntı: belle refresh yükleyin böyle güzel tarayıcı görülmedi Genişletmek için tıkla ... Sorunlu olan
Penci Hoca Üye eger s3 e wp8 portlansa nasil olurdu???? yani androide wp8 yukleme imkani olsa yuklermidiniz!!!!????
serinaga Üye HACI bırak portlamayı da git bi LUMIA al, hakkıyla kullan WP8'ini, olmadı git bir ANDROID cihaz al hakkıyla kullan derim.
HACI bırak portlamayı da git bi LUMIA al, hakkıyla kullan WP8'ini, olmadı git bir ANDROID cihaz al hakkıyla kullan derim.
WhereIsMyMind Üye Penci Hoca' Alıntı: eger s3 e wp8 portlansa nasil olurdu???? yani androide wp8 yukleme imkani olsa yuklermidiniz!!!!???? Genişletmek için tıkla ... Bence bu daha mantıklı. İşletim sistemi+Donanım mükemmel çalışırdı cihaz
Penci Hoca' Alıntı: eger s3 e wp8 portlansa nasil olurdu???? yani androide wp8 yukleme imkani olsa yuklermidiniz!!!!???? Genişletmek için tıkla ... Bence bu daha mantıklı. İşletim sistemi+Donanım mükemmel çalışırdı cihaz