ortak42
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzamDikkat et 920 aldıktan sonra s3 ü duvara çalma
valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzamDikkat et 920 aldıktan sonra s3 ü duvara çalma
oyun yok sorun ettiğim oHarbiden ben olsam S3 ü anneme veririm. O nasıl bir yavaşlık hele rehber falan olmadık yerlerde kasıyo.
GTA S.A var ki şarjı da S3ten iyidirvalla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzamanneme s3 verebilirim daha almadan yanaşmaya başladım tek sorun oyun
valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzamanneme s3 verebilirim daha almadan yanaşmaya başladım tek sorun oyun
oyun yok sorun ettiğim ogta Sa falan bide şarj nasıl 920 nin ?
GTA san andreas mağazada var.valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzamanneme s3 verebilirim daha almadan yanaşmaya başladım tek sorun oyun
valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzamanneme s3 verebilirim daha almadan yanaşmaya başladım tek sorun oyun
oyun yok sorun ettiğim ogta Sa falan bide şarj nasıl 920 nin ?
Biraz zor kandıririm gibi şimdiden olmaz diyor s3'ten iyiki değişmek istiyon diyorbencede s3 ü ver annene
Çok inatlar daha telefonu almadan diretti iyice s3 veriyoz beğenmiyor oysaki ace 2 de delirdi hafızadan kasmadanAh ah zamanında ne yalvarmistim anneme yeni discovery aldığımızda. Tabi o zamanlar emektar vardı galaxy s ile ne çileler çektik
Ben ikna ederimde zarar etmeyim şimdi s3 mü 920 miS3 fena değil aslında alması gerek
İsteklerine bağlı değişir sonuçta biri wp teki AndroidBen ikna ederimde zarar etmeyim şimdi s3 mü 920 mi
Biraz değişim şart android cok uğraştık rom root usta olduk simdi wp zamanıBana kalırsa 920 döver
cihazla ne yapmak istersin? sınır tanımam dersen wp den uzak dur.Biraz değişim şart android cok uğraştık rom root usta olduk simdi wp zamanı
valla androidde sınır tanımadım ama sıkıldım bu işlerden arkadasımın biride uğraşırdı ıphone 5s aldı rahatladı bende wp'ye geçip elimi bu işlerden çekmek istiyorum stabil yaşam istiyorumcihazla ne yapmak istersin? sınır tanımam dersen wp den uzak dur.
Ekran için garantiye vermek gerekiyor benimki de öyle olduvalla androidde sınır tanımadım ama sıkıldım bu işlerden arkadasımın biride uğraşırdı ıphone 5s aldı rahatladı bende wp'ye geçip elimi bu işlerden çekmek istiyorum stabil yaşam istiyorum
Arkadaşlar 920'ye baktım ekran beyaz yerler sarımtırak telefon kirmizi cok temiz hatasız ama ekran sarımtırak vazgeçtim 925 buldum temiz ama kutu garanti yok550 dedi fiyatına..
Garantisi olmadığı için almadık ace 2 yi sattım simdilik acele etmiyorum s4 mini buldum olmazsa onu alacam annemeEkran için garantiye vermek gerekiyor benimki de öyle oldu
920den kesinlikle daha iyi ama alma ne 920 ne s4 miniGarantisi olmadığı için almadık ace 2 yi sattım simdilik acele etmiyorum s4 mini buldum olmazsa onu alacam anneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?