Telefon Tavsiyesi lumia 920

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat et 920 aldıktan sonra s3 ü duvara çalma
valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzam anneme s3 verebilirim daha almadan yanaşmaya başladım tek sorun oyun
Dikkat et 920 aldıktan sonra s3 ü duvara çalma
valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzam anneme s3 verebilirim daha almadan yanaşmaya başladım tek sorun oyun
Harbiden ben olsam S3 ü anneme veririm. O nasıl bir yavaşlık hele rehber falan olmadık yerlerde kasıyo.
oyun yok sorun ettiğim o gta Sa falan bide şarj nasıl 920 nin ?

GTA S.A var ki şarjı da S3ten iyidir

Tepkiler: ortak42

oznkrts

Üye
bencede s3 ü ver annene

GTA san andreas mağazada var.
Gameloft'un oyunlarının çoğu var.
Son çıkan oyunlar (popüler olan) çoğu var
bir tek Electronic Arts sıkıntı yapıyor büyüklerden, bana göre

Emre

Üye
lumia 920de adreno 225 gpu var orta ayarda gtsa kasmadan oynayabilirsin.

Ah ah zamanında ne yalvarmistim anneme yeni discovery aldığımızda. Tabi o zamanlar emektar vardı galaxy s ile ne çileler çektik

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Ah ah zamanında ne yalvarmistim anneme yeni discovery aldığımızda. Tabi o zamanlar emektar vardı galaxy s ile ne çileler çektik
Çok inatlar daha telefonu almadan diretti iyice s3 veriyoz beğenmiyor oysaki ace 2 de delirdi hafızadan kasmadan

S3 fena değil aslında alması gerek

Bana kalırsa 920 döver

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
cihazla ne yapmak istersin? sınır tanımam dersen wp den uzak dur.
valla androidde sınır tanımadım ama sıkıldım bu işlerden arkadasımın biride uğraşırdı ıphone 5s aldı rahatladı bende wp'ye geçip elimi bu işlerden çekmek istiyorum stabil yaşam istiyorum
Arkadaşlar 920'ye baktım ekran beyaz yerler sarımtırak telefon kirmizi cok temiz hatasız ama ekran sarımtırak vazgeçtim 925 buldum temiz ama kutu garanti yok 550 dedi fiyatına..

Ekran için garantiye vermek gerekiyor benimki de öyle oldu