Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi

sag alttaki (. . .) işaretine tikla en ustte sekler var sekmeler tikla altta yuvarlak daire icinde + işaretine tikla yeni sekme acilir. Ya da hic ugraşma direk olarak sag alttaki arama tuşuna tikla yeni sekmede ana sayfa acilir.
bu da iyide mozilladaki gibi olsa daha iyi olur bence,yani masaüstü mozilladaki gibi,birde whats App bildirimleri geliyo ama telefon kendini beklemeye aldıktan sonra ekrana bakıyorum bildirim gözükmüyo,tekrar whats App a girince mesajı görebiliyorum,o bildirimin devamlı ekranda gözükmesini sağlıyacak bi ayar var mı ?yani tel beklemedeyken ekrana dokunduğumuzda bildirimi görebilceğimiz bi ayar var mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
whatsapp uygulamasini başlat ekranina sabitle. Uygulama live tile'i uzerinde bildirimleri gosterir.

ÖEY

ÖEY

Üye
Bildirimlerle ilgili bir ayar yok şu an için maalesef. Ama şunu yapabilirsin; ayarlara gir, kilit ekranı ayarlarına gir, orada ekranda görünmesini istediğin 5 uygulamayı seçebiliyorsun. Onlardan birine whatsapp'ı ayarla. En azından sen bakmadığın sürece gelen mesaja kilit ekranında simgesi yer alır.

- - - Eklendi - - -

Bir de uygulamayı başlangıç ekranına sabitle diyecektim üstad benden önce davranmış :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp uygulamasini başlat ekranina sabitle. Uygulama live tile'i uzerinde bildirimleri gosterir.
Anladım teşekkür ederim şu an için bu şekilde idare etçez artık ama yeni gelecek güncellemelerde bunun için bi çözüm var mı ?
bu Arada eywallah "ÖEY"

respection123

Üye
2014 Microsoft Devreye girecek :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
devreye girmesi lazım :) işletim sistemini beğendim güzel :) bu sistem bence gelecek güncellemelerle daha iyi olur,bu arada batarya kötü galiba benim çabuk bitiyo şarj genelde nasıl acaba ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Şarj birkaç defa şarj ettikten sonra oturuyor ama kullanım açısından kişiden kişiye değişir. Ben akşamı zor görüyorum ama iki gün kullanan var :D

- - - Eklendi - - -

Bluetooth, nfc, konum, wifi sürekli açıksa, arka planda çok uygulamaya izin verdiysen mesela şarj çabuk biter.

- - - Eklendi - - -

Sürekli 3g'den internete girersen şarj çabuk biter;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
Şarj birkaç defa şarj ettikten sonra oturuyor ama kullanım açısından kişiden kişiye değişir. Ben akşamı zor görüyorum ama iki gün kullanan var :D

- - - Eklendi - - -

Bluetooth, nfc, konum, wifi sürekli açıksa, arka planda çok uygulamaya izin verdiysen mesela şarj çabuk biter.

- - - Eklendi - - -

Sürekli 3g'den internete girersen şarj çabuk biter;)

wifi açık whats App açık yeni aldığım için herşeye bakıyorum ondan olabilir ama asıl neden seninde dediğin gibi bi kaç defa daha şarj ettikten sonra düzelir inş

Takipçi Satın Al

Üst Alt