Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920
Selam arkadaşlar şu an cihaz bana geldi,şarj konusu için ne yapmalıyım ve cihazı açtıktan sonra size göre gerekli olan uygulamalar nelerdir ?

alical33

alical33

Üye
öncelikle hayırlı olsun
bununla ilgili defalarca konu açıldı forumu araştırırsanız istediğiniz cevaplara ulaşabilirsiniz

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
ilk şarj için nokia nın destek bölümün de normal doldurulması gerekiyo diyo extra bişey yazmıyo onu hallettim,ama önemli oyun ve uygulamalar hangileri sizlere göre ?

- - - Eklendi - - -

öncelikle hayırlı olsun
bununla ilgili defalarca konu açıldı forumu araştırırsanız istediğiniz cevaplara ulaşabilirsiniz

teşekkür ederim ..

Serhanas35

Üye
nasıl oyun uygulama seversin bilmem ama oyun olarak onerceklerım

modern combat 4 15tl
angry birds serisi olabilir 10tl falan tutar
dead vs zombies olabilir bedava
drawtopia olabilir 2tl galiba tam emin değilim daha çok oyun var ama sımdılık yeter heralde sonra kredi kartı çok gelmesin :D

uygulama olarak
facebook beta
insider
line
viber
whatsapp
fizy
soundhaund
nokianın lens uygulamalarına da marketten bakabilirsin :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonu normal kullan içinde yarı yarıya şarj vardır kesin. %10'lara falan düştü mü şarj koy. 2-2.5 saatte dolar zaten. Dolduktan sonra bir saat kadar daha beklet ondan sonra tepe tepe kullan :D:D Bu %10'dan şarj etme olayını 4-5 kez yap ondan sonra istediğin zaman şarja tak sorun olmaz.

Uygulamalar sana kalmış ama bence bir flashlight uygulaması indir lazım olur. Batarya uygulamalarını hiç indirme çok şarj yiyorlar.

- - - Eklendi - - -

Bu arada hayırlısı olsun :D Kazasız belasız kullan :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Allah kırıktan, çizikten, ezikten esirgesin. Hayırlı olsun. Bende eskiden Nokia C5-03 kullanıcısıydım. Halini anlıyorum. (s60v5'ten çektiklerini). Güzel günlerde kullan. Oyun olarak bedava oyunlardan Turbo Racing League ve Dredd Zombies öneririm şimdilik.

Uygulama olarakta:

1) Insider. (İçinde işine yarayaşack herşey var. Örneğin batarya, kronometre, flaş gibi)...
2)1.Sayfa.(Her Gazete var ve favorilerini oluşturabilirsin).
3)Canlı kutu.(Süper bir not alma uygulaması).
4)Facebook Beta.(Muhteşem yeni Facebook uygulaması).
5)Fresh Paint.(Professional resim çizme uygulaması).
6)Hardfox SixPack.(Spor uygulaması).
7)Lock Screen Message.(Kilit ekranına yazdığın her şeyin çıkmasını sağlar).
8)Lumia Pusher.(Uygulamaları güncelleme uygulaması :) ).
9)Mackolik.(Skorları ve spor haberlerini takip edebileceğin bir uygulama).
10)Nimbuzz.(Bildiğin gibi sohbet uygulaması).
11)Note Plus.(Güzel bir not alma uygulaması).
12)PDF Reader.(PDF leri okur).
13)Recep Ivedik.(Komik bir uygulama).
14)Shazam.(Biliyorsun zaten).
15)Twitter ve Tumblr uygulamaları.
16)Tureng Dictionary.(Sözlük).
17)Weather.(Ücretsiz en güzel hava durumu uygulaması).
18)Youtube HD.
19)Wallpaper HD.(Kilit ekranı için wallpaper uygulaması).
20)Whatsapp.
21)Speed Camera.(Radarları gösteren bir uygulama).
22)Ve mağazadan güzel nokia lens uygulamalarını indirirsin..

Yardım ettiysem ne mutlu bana...

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bilgiler için,cihazda facebook uygulaması var zaten bunu kaldırıp betayımı yükleyeyim ?birde hesap eşitlerken microsoft sohbeti falan okumasına izin verdim sen nasıl yaptın bu ayarları ?birde bu youtube uygulaması engellendi diye bişey duydum ama daha bakamadım henüz onu nasıl ayarlayabilirim ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Her iki facebook'da aynı. Beta güncellemeleri daha önce alıyor, tek farkı bu. İstediğini kur ama benim tavsiyem normalini kur. Beta bazen kafayı yiyor :D Adı üstünde beta :D:D

Kurulumu yaparken ben de mesela her şeye izin verdim. MS'den zarar gelmez dedik bir kere :D Youtube resmi uygulaması google tarafından engellendi evet ama ilerleyen haftalarda sorun çözülecektir. Bu arada markete girip youtube yaz bir tomar uygulama çıkacak. Onları denersin artık resmi uygulama gelene kadar.:oke:

IVI-Elia

Üye
metrotube mağazadaki en iyi Youtube uygulaması msun yaptığı düzelene kadar onu kullan 2₺ ama deneme durumunu kullan hiçbir süre sıkıntısı veya reklam yok.

oyun olarak ise popüler başlıkları altına bak istediğini edin.bi ara bir sürü oyun bedavadydı ama çoğu paralı olmuş.eğer kredi kartın yoksa beklersin yine indirime gitip bedava olacaktır.

arka plan görevlerini (ayarlardan) whatsapp- gibi anlık uygulamalar dışındakileri engelle.bak bunun gibi anlık istemcileri engellersen bildirimler gelmez..

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler yardımcı oluyo teşekkür ederim,ben bu rehber olayını anlamadım,symbiandaki gibi rehberin tamamını gösteren bi seçenek yok mu ?ayrıca mağazaya girdiğimde 14 güncelleme yazıyo bu gelen güncellemeleri devamlı yapmalımıyım ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
o guncellemeler uygulamalarin veliştirmelerini,yeniliklerini iceriyor. Yaparsan daha iyi performans alirsin.

ÖEY

ÖEY

Üye
bilgiler yardımcı oluyo teşekkür ederim,ben bu rehber olayını anlamadım,symbiandaki gibi rehberin tamamını gösteren bi seçenek yok mu ?ayrıca mağazaya girdiğimde 14 güncelleme yazıyo bu gelen güncellemeleri devamlı yapmalımıyım ?
Rehbere girdikten sonra alt kısımdan ayarlara gir. Orada "Kişi Listemi Filtrele" seçeneği var. O seçenekle istediğin hesaplarına ait kişileri listeye ekleyip çıkartabilirsin. Güncellemeler uygulamaların hata düzeltmeleri veya yeni özellik eklenmesi v.b. şeylerle ilgili olduğu için yaparsan senin yararına olur:oke:

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
Rehbere girdikten sonra alt kısımdan ayarlara gir. Orada "Kişi Listemi Filtrele" seçeneği var. O seçenekle istediğin hesaplarına ait kişileri listeye ekleyip çıkartabilirsin. Güncellemeler uygulamaların hata düzeltmeleri veya yeni özellik eklenmesi v.b. şeylerle ilgili olduğu için yaparsan senin yararına olur:oke:
Rehber ve mağaza güncellemelerini de öğrenmiş oldum eywallah :) sistem biraz değişik :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet değişik ama bir kere alışınca çok rahat geliyor insana:oke:

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
dün cihazı aldım güncelleme geldi ama sadece geliştirmeler sanırım,bi değişiklik olmadı ama amber ile olcak herhalde ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet birkaç hoş ama ufak yenilik gelecek. Esas dananın kuyruğu wp8.1 güncellemesiyle seneye kopacak.

ArMaGeDdOn_87

Üye
    Konu Sahibi
bende güncellemeyi inceledim o zaman a kadar önemli olan bi kaç eksik daha eklenir diye düşünüyorum,920 güzel ama sistemin gelişmesi lazım bi 6 ay sonra güzel olur,şu tarayıcıya sekme nasıl yapamamışlar şaşırdım :)birde whats App ve facebook'un bildirimleri ekranda devamlı kalmıyomu ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
taracıya sekme yapamamışlar derken:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Mozilla da ki gibi yada Opera minideki gibi sekmeli tarayıcı yok ? yoksa ben mi bulamadım ?

sag alttaki (. . .) işaretine tikla en ustte sekler var sekmeler tikla altta yuvarlak daire icinde + işaretine tikla yeni sekme acilir. Ya da hic ugraşma direk olarak sag alttaki arama tuşuna tikla yeni sekmede ana sayfa acilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt