DenizhaNq
Üye
-
Konu Sahibi
-
haritaları dert etmiyorum da bu iyice can sıkıcı olmaya başladı... microfonu nerde bu telefonun bakıyorum bakıyorum bi delik yok onun içinSeste bir sıkıntı olmadı hacı bir aydır kullanıyorum be haritalarda şak diye buluyor yerimi ve telefon gayet hızlı ve seri ben çok memnunum biraz daha uygulamayla uzay olur telefon
Sent from my Lumia920 using Board Express
tamam abi deneyeyim de oraya ufak bi çıkış koysalar boyle bir sorun olmayacaktıalttaki hoparlor kanallarinin aslinda birisi ayni zamanda mikrofon kanali. Ayni sorun bende de olmuştu ve biraz dikkat edince telefonun buyuklugunden dolayi konuşurken o bolge biraz arkads kaliyor ve ses uzaktan geliyormuş hissi veriyor karşi tarafa. Telefonu yuzunuzu ortalayacak şekilde tutunca sorun olmadigini goruceksiniz.
yok daha yirmi olmadı... aynı sorunları yaşayan başka kişilerde var. bu forumu takip edip de almak isteyen insanlarda var görsünler öğrensinler. çözüm bulursak onu da görsünler diye açıyorum. burda sana batacak bişey yok.Arkadaş bütün hatalarda senin telefonuna mı çıktı herşey sorun sana bu açtığın 20. konu
öyle bir sorun yok.. açık havada bile zorlanıyor bazen dediğim gibii merkezi noktalarda sorun yok...Yeşil olması demek gps'in yerini saptaması demek, eğer açık alanda isen ve yeşil olmuyorsa (gps yerini saptamıyorsa) cihazda sorun var demektir. Ben şimdi tekrar denedim ofiste (kapalı alanda) olmama rağmen gps nokta atışı yaptı.
kapak nerde diye sormadın mıgarantiyle uğraşma bence bak benim 4 günlük cihaz ne bahaneler buldular .... Adamlar ekrana ve bataryaya müdahale etmiş ancak kasayla temas yoktur deniliyorsadece arka kapakdan mudahale yapmışlar ısrarla kasa açılmadığını sadece kapak açıldığını söyluyorlar ne kadar mantıklı cümleler dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?