Lumia 920 ye nasıl dosya ve oyun yükleyeceğim

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ye nasıl dosya ve oyun yükleyeceğim
Arkadaşlar yanlış yere açmış olabilir hatam varsa affedin Şimdi benim wp8 li son güncellemeleri yapılmış Lumia 920 mim var ben buna nasıl mağaza dışında internetten oyun indirip yükleyebilirim unlock yapma işlemi falan var mı yaparsam garanti dışı kalır mı nasıl yaparım bi yardım etseniz bide ben bunları yaptıktan sonra yine eskisi gibi multiplayer şeklinde oyun oynayabilir miyim indirdiğim oyunda oynayabilir miyim bir yardım etseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

qwerty5757

qwerty5757

Üye
wp8 için henüz unlock işlemi yok. O yüzden mağaza dışında oyun ve uygulama yukleyenezsiniz.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Su an imkansız

sekajmer

sekajmer

Üye
Kardeş bir şey söyleyeyim senin sorunun basit mağazadan kuracaksın bitecek ben napayım 8 gb hafızam var hafıza kartını kurulmuyor spiderman The amazing kurmak için format atmam gerekiyor :D:D:D:D:D

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Karahan kardeşim yanlış yere cevap attı sanırım :D yardımlarınız için sağolun unlock işlemi falan çıkarsa burdan bulabilirim değil mi :( keşke olsaymış ya kredi kartı falan istiyor şimdi kredi kartı alcanda falan hem yaş tutmuyor :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Karahan kardeşim yanlış yere cevap attı sanırım :D yardımlarınız için sağolun unlock işlemi falan çıkarsa burdan bulabilirim değil mi :( keşke olsaymış ya kredi kartı falan istiyor şimdi kredi kartı alcanda falan hem yaş tutmuyor :D

Windows Phone ile ilgili haberlerde en öndeki forum burası gelişmeleri en hızlı buradan takip edebilirsin

Üst Alt