Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sıra direk wp 8.1 e diktim hadiyin oda gelsin hemen

canfes

canfes

Üye
Bende bekleyenlerden biriyim. Oyunlar ve uygulamalar olmasaydı beklemezdim sanırım. Çok şükür açılıyor telefon. İnşallah sorun yoktur..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güncellemeyi yükleyen arkadaşlar içeriğe ilişkin izlenimlerini burada paylaşsınlar ki diğer arkadaşlar da bilgi sahibi olsunlar.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bana gelen güncelleme ney ya :D bilgisi olan varmı :D ekstralar+bilgi de lumia amber yazıyodu ama sağında bi nokia care deki İ simgesi vardı acaba tam amber değilmiydi bendeki :D
turkcelle data sense gelcekmiydi ya ??

Son düzenleme:
nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
bende amber yüklüydü servisten geldi diye o şekilde geldi ama bana tekrar güncelleme geldi şimdi yüklüyo çarklar dönüyo ne olabilir bu ? turkcell romlu telefonum. data gelcek desem o turkcelle gelmiyodu dimi ?
gelecek sonradan düzeltildi

q0nzalez

q0nzalez

Üye
açıldı telefon data sens imiş :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Değişen menü ikonlarına Data Sense eklendi kullandığımız internet verileriyle ilgili sürekli bilgi veriyo,ayarlar bölümünde "Dokun" kısmına "Telefonu uyandırmak için çift dokunun" ,"Ekran" kısmına "Lumia Renk Profili" "Arama+Sms Filtresi bölümü ve yine "Ayarlar" Bölümünde "Göz Atma" Kısmına "Göz Atma Ekranı" ve "Gece Modu" Seçeneği eklendi ..

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
bende çarklar dönmeye devam ediyor

ÖEY

ÖEY

Üye
Gençler ne oldu ya ben uzak kaldım ne zamandır bu konuda, geldimi bizim OTA :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Haydi bakalım gözünüz aydın o zaman :D Cumhur nerede Cumhur :D

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
nerdeyse bitti diye yazıyor yüzde 50 de daha

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Değişen menü ikonlarına Data Sense eklendi kullandığımız internet verileriyle ilgili sürekli bilgi veriyo,ayarlar bölümünde "Dokun" kısmına "Telefonu uyandırmak için çift dokunun" ,"Ekran" kısmına "Lumia Renk Profili" "Arama+Sms Filtresi bölümü ve yine "Ayarlar" Bölümünde "Göz Atma" Kısmına "Göz Atma Ekranı" ve "Gece Modu" Seçeneği eklendi ..
bir kaç şey eksik ekran renk ayarları var ek olarak telefon depolama var düzeltilmiş sessize alma var başka aklıma gelen yok şuanlık

ardacumhur

ardacumhur

Üye

ArMaGeDdOn_87

Üye
bir kaç şey eksik ekran renk ayarları var ek olarak telefon depolama var düzeltilmiş sessize alma var başka aklıma gelen yok şuanlık
evet o özelliklerde var,ben şimdi pro cam ı yükledim ilk çekerken fotoğraf çok net fakat sonra kalite düşüyo bu neden kaykanlanıyo olabilir ?

Sosyete16

Üye
merhaba arkadaşlar benim telefon L820 amber güncellemesini daha önce almıştı ama data sense yok neden bilgisi olan arkadaşlar varsa bana Bi yardımcı olursa sevinirim

Üst Alt