Lumia 920 Tüm Dünyada Stokları BİTTİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Tüm Dünyada Stokları BİTTİ
Arkadaşlar dünya genelinde yoğun talep gören 920 nin bütün dünyada stoklarının bittiğinin haberi geldi. Başka sağlam bir kaynaktan edindiğim bir bilgiye göre Nokia Üretimin büyük bölümünü Lumia ya ayırmış durumda.

Haber linki:

asigsasi

asigsasi

Üye
desene nokia tahtını geri alacak gibi duruyor haber için teşekkürler

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Nokia da çalışan bir arkadaşımın söylediğine göre Lumia 900 ve 800 ü seven at&t firması 12 milyon a yakın sipariş vermiş ve stoklar tükenmiş sizce bu ne demek? :) Nokia koptu geliyor beyler yoldan çekilin:aha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
12milyon mumkun degil. Evet at&t cok buyuk bir operator,satiş rakamlari bizim ulkemizdeki toplam satişlari bir kac kere katlar ama onun boyle bir sstiş yapmasi dunyada tum zamanlarin satiş rekorunun kirilmasi demek ki 50milyondan fazladir bu rakam.

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Nokia dan sipariş olarak verdiği miktarmış bu Turkcell Türkiyede 920 için çok fazla reklam yatırımı yapmış basite esirgenecek bir durum degil

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
basite indirgemiyorum ama senin soyledigin boyle anlaşiliyor. Sanki at&t bu siparişlerin hepsini satmiş gibi bir sonuc cikiyor dediklerinden

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yanliş anladin bittigini ben biliyorum zaten en son dun sadece beyaz kalmişti dun akşam saatlerinde o da bitti. Demek istedigim nokiaya 12milyon sipariş verilmiş ama biten stok bu 12milyon degil o siparişten teslimati yapilan bolumdur.

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Ama Nokia dan yapılan Açıklamada en önemli pazarın Amerika olacağıydı neyse tartışmaya gerek yok ben 920 beyazımı aldım isterseler artık üretmesinler:):):)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya ben bu Stok durumunu ticari olarak değerlendiriyorum reklam gibi kullanıyorlar bana göre ellerinde ürün olduğu halde piyasaya sürmüyorlar örneğin nokia türkiye turkcell piyasaya sunduğu halde kendi bekletti 13, de çıkan mal nokia daha bu hafta piyasaya sürdü bence aldatmaca tabi herkezin görüşüne saygılıyım benim acizane görüşümdür ama yanlış anlaşılmasını istemem Lumia 920 çok kaliteli olduğu bellidir bende en kısa zamanda alırım umarım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ya ben bu Stok durumunu ticari olarak değerlendiriyorum reklam gibi kullanıyorlar bana göre ellerinde ürün olduğu halde piyasaya sürmüyorlar örneğin nokia türkiye turkcell piyasaya sunduğu halde kendi bekletti 13, de çıkan mal nokia daha bu hafta piyasaya sürdü bence aldatmaca tabi herkezin görüşüne saygılıyım benim acizane görüşümdür ama yanlış anlaşılmasını istemem Lumia 920 çok kaliteli olduğu bellidir bende en kısa zamanda alırım umarım

Nokia Türkiye Turkcell ile anlaşma yaptığı için ve lansman yapacağı için geç piyasaya sürüyor telefonu.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Evet Nokia Lumia 920 Yeniden Doğdu Diyebiliriz Çünkü Sonuçlar Bunu Gösteriyor Tahtını Artık Bi Kaç Aya Yeniden Ele Alacak Bence Nokia

coolasker54

coolasker54

Üye
o haberin en altında 99 dolar taksidi felan mı :S

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İyi bir geri dönüş Nokia adına :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Nokia sağlam dönüyor. 30 milyon s3 sattı diye hava atanları da görürüz yakında :ehe

hidayet02

hidayet02

Üye

Sadece 99 dolar değil Hidayet kardeşim :) 99 peşinat verip kalanını 24 aya bölüp faturanıza ekliyorlar.

Teşekkürler Kardeşim Bilmiyordum Valla:D Ali Abi 99 Dolar Yazınca Sadece 99 Dolara Aldığımızı Sanmıştım:D

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
ilk stoklar ne kadar kaç milyon satmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt